fbpx 3 măsuri inteligente pentru succesul trainingurilor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

3 măsuri inteligente pentru succesul trainingurilor

Dezvoltarea talentelor reprezintă o componentă crucială în "setul de trucuri" pe care îl folosești pentru a-ți depăși competiția și a crește succesul companiei tale. De aceea, ce faci înainte, în timpul și după trainingul angajaților tăi este esențial, fiecare dintre aceste etape fiind la fel de importantă și necesitându-ți în egală măsură atenția.
Iată ce pași inteligenți și eficienți poți face pentru a te asigura că traingul se transpune în fapte și profit:

1. Modelează comportamentul dorit

Nu este ceva neobișnuit ca managerii și angajații să participe împreună la training în anumite scenarii. De exemplu, atunci când o organizație implementează un proces sau o procedură nouă la nivelul întregii companii care nu este specifică locului de muncă, este posibil să nu existe un motiv convingător de a furniza training separat celor două grupuri. Dacă tu sau un alt lider participați la aceeași sesiune cu angajații tăi, implică-te și stabilește un exemplu al comportamentelor pe care le aștepți. În plus, ai grijă să răspunzi mereu cu deschidere la întrebări și nu te feri să participi la tot ce se întâmplă în sesiunea de training.

2. Asigură-te că personalul de sprijin are tot ceea ce are nevoie

Persoanele însărcinate și cu acoperirea colegilor lor în training pot întâmpina provocări, mai ales dacă nu sunt la fel de experimentate în rolul pe care îl au ca și omologii lor. Fie că ai amestecat un alt angajat sau ai angajat un lucrător temporar pentru a completa, este o idee bună să faci check-in cu ei în mod regulat. Acest lucru te va ajuta să abordezi problemele care pot apărea înainte ca acestea să devină o problemă și mai mare.

2 zile, 16 de facilitatori, 10 workshopuri, 6 prezentări best practice! Descoperă evenimentul dedicat profesioniștilor in învățare și dezvoltare organizațională- Learning Network Festival Cluj 2018- Design. Delivery. Technology. 

3. Obține o prezentare generală a sesiunii și a rezultatelor cheie

Dacă nu participi personal la training, cere facilitatorului o prezentare generală a sesiunii și a rezultatelor de performanță așteptate. Prin revizuirea acestor informații, vei beneficia de o viziune de ansamblu mult mai bună. De asemenea, asta te poate ajuta să identifici oportunitățile de aplicare a datelor din training la locul de muncă și să le discuți cu angajații după sesiune. Este cât se poate de firesc să te asiguri de o înțelegere cât mai solidă a ceea ce au învățat angajații și cum pot fi aplicate la locul de muncă aceste noi cunoștințe.
 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.