fbpx Alex Dinu - Companiile românesti solicita tot mai des programe de training | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Alex Dinu - Companiile românesti solicita tot mai des programe de training

Piata de training din Romania are nevoie de stabilitate economica pentru a se putea dezvolta. Companiile romanesti au nevoie de dezvoltare pentru a avea performanta, iar dezvoltarea oamenilor este un atu. Alexandru Dinu, Traininguri Specializate, raspunde provocarii Training Pulse la inceput de 2017.

Learning Network: Cu ce ganduri pasiti in 2017?
Alex Dinu: Dupa tot ce s-a intamplat la final de an 2016 din punct de vedere politic in Romania, pasesc cu gandul de a avea stabilitate economica in tara in asa fel incat investitiile sa continue si astfel piata sa se dezvolte.

L.N: Ce trenduri se contureaza in L&D in 2017?
A.D: Asa cum spuneam si in anii trecuti, cei care investesc in dezvoltarea personalului vor fi mult mai atenti la rezultatele ce reies in urma procesului. Totodata vad ca din ce in ce mai multe companii romanesti care nu investeau pana acum in training, fac acest lucru iar asteparile lor sunt mari si este de datoria furnizorile sa le indeplineasca asteptarile in asa fel incat aceste companii sa continue sa investeasca in programe de dezvoltare.

L.N: Este trainingul in sala pus in pericol de mediul online?
A.D: In nici un caz. Parerea mea este ca nu poti livra in online ceea ce livrezi in sala. Interactiunea nu este aceeasi, la fel si rezultatele.

L.N: Cum va asteptati sa fie cursantul ideal in 2017?
A.D: Cursantul ideal este cel deschis catre schimbare, dispus sa se implice intr-un proces de lunga durata si care isi doreste sa isi stabileasca niste obiective si sa investeasca timp in atingerea acestora.

L.N.: Care sunt caracteristicile cursurilor ideale in 2017?
A.D: Cred ca este necesar sa trecem de la cursuri la programe complexe de dezvoltare care sa includa training, coaching, consultanta, mentoring intrucat un curs de sine statator aduce rezultate limitate. Asadar, caracteristicile tin de pasii urmatii intr-un astfel de proces.

L.N: Are nevoie piata de L&D de inovatie? De ce anume?
A.D: Ar fi bine sa gasim solutii de integrare in cadru cursurilor a tuturor tehnologiilor si inovatiilor lumii moderne pe care le avem la dispozitie.

L.N: Care sunt principalele programe pe care le vei promova in 2017?
A.D: Programe de dezvoltare in business development si programe complexe dedicate echipelor de management si top management.

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.