fbpx Alina Duna despre Medeea Marinescu InVestiar | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Alina Duna despre Medeea Marinescu InVestiar

Am provocat-o pe Alina Duna sa ne povesteasca despre"atelierul de buna prezentare" sustinut de Medeea Marinescu, o actrita talentata, profesionista si spontana. 

Care sunt principalele 3 motive pentru a participa la acest curs?

Uite 3 de “pentru ca”:

Este un atelier sustinut de Medeea Marinescu, un profesionist prea responsabil si o persoana foarte spontana si placuta. Si cu multa, multa experienta de scena: doar a inceput sa fie actrita cand avea 4 ani.

Este un atelier in care un rol covarsitor il are jocul si imaginatia. Si cel mai rigid om din lumea asta intra fara sa-si dea seama in jocurile propuse de Medeea. E o placere sa vezi mari directori mari care se joaca intr-un mod foarte serios si asumat.

Este cel mai creativ si provocator atelier pe care l-am propune unui om dintr-o corporatie. Este un atelier care testeaza, impinge si propune noi limite ale invatarii.

Cine trebuie sa participe la curs?

Toata lumea. Absolut oricine. Pentru ca este un atelier educativ si placut, in egala masura.

Cine nu are nevoie de acest curs?

Cine a fost deja la acest atelier. Desi sunt cateva ateliere In Vestiar la care participantii vin si revin si de 2-3 ori. Pentru ca de fiecare data descopera altceva. Continutul fiecarui atelier e de fiecare data altul. Se schimba odata cu participantii. Uneori schimbam din mers chiar si structura atelierului. Cred ca ne sustinem numele: In vestiar avem schimbare.

Care sunt punctele forte ale progamului?

Treci singur si alaturi de ceilalti participanti prin: cum te simti tu pe tine si cum esti perceput tu de ceilalti cand ai emotii. Afli ce si cum se schimba la tine: in postura corpului, in focusarea atentiei, in atitudine. 

Intri in jocuri fara sa-ti dai seama si te vezi pe tine reactionand in situatii care nu-ti sunt accesibile in viata de zi cu zi. Si vezi fel si fel de manifestari complet diferite de ale tale in colegii participanti.

Ce feedback aveti de la participantii la curs?

Dincolo de simtit bine, de bucurie, de intalnire a unei mari actrite intr-o persoana de un firesc admirabil, participantii au descoperit moduri creative de a gandi, de a aborda situatii, de linistire a emotiilor, de imblanzire a corpului tensionat de emotia unui eveniment.

Ce impact are asupra carierei participantului?

Noi credem ca atelierele noastre flexibilizeaza pareri, creeaza noi moduri de a vedea lucruri, deschid noi usi catre posibile solutii. Cu cat un om este mai flexibil, mai deschis, mai creativ cu atat are mai multe instrumente de lucru asupra propriei cariere. 

Te provocam sa-ti dezvolti creativitatea si te asteptam cu drag la "Atelierul de buna prezentare cu Medeea Marinescu".

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.