fbpx Back to Training, Learning & Development | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Back to Training, Learning & Development

Un sentiment comun apare la inceputul toamnei: este sentimentul inapoi la scoala. Pe langa scolarii care sunt mai mult sau mai putin incantati de inceperea scolii, sentimentul este trait si de parinti. Lor li se alatura impatimitii de invatare care reusesc sa traiasca sentimentul cu bucurie, emotie, vise si planuri. Inapoi la scoala este, pour les connaisseurs, un sentiment indragit care vine odata cu racoarea placuta a toamnei, cu vraful de carti pe care l-ai achizitionat din toate excursiile de peste vara si cu o lista de cursuri pe care vrei sa le faci musai pana la Craciun.

Pentru ca Learning Network este terenul de joaca al pasionatilor de invatare si dezvoltare, chiar daca ne adresam preponderent invatarii organizationale, intampinam toamna cu campania Back to Training, Learning & Development.

Ce este Back to Training, Learning & Development?

Este o propunere pentru companiile furnizoare de consultanta, training si programe de invatare si dezvoltare organizationala care au proiecte de promovarea a brandului de furnizor, lanseaza produse si servicii noi sau au un program stabilit de traininguri deschise.

Ce primesti cand achizitionezi oferta Back to Training, Learning & Development?

Un mix optim de promovare online si offline pentru compania ta constant intr-un abonament de marketing & pr online pe portalul Learning Network si un spatiu de expunere in cel mai dinamic eveniment de invatare adresat specialistilor in learning & development - Learning Network Festival.

In ce consta promovarea pe portal?

Preluarea materialelor de pe portal in social media detinuta de Learning Network (LinkedIn, Twitter, Google+ si Facebook).

Ce se intampla la Learning Network Festival?

Pe 24 si 25 septembrie, peste 80 de specialisti in learning & development din companii multinationale se intalnesc pentru a invata impreuna, de la speakerii invitati si de la colegi de profesie, pentru a impartasi experiente si bune practici, pentru networking si pentru un timp de calitate plin de zambete si voie buna. Detalii despre eveniment gasesti aici.

Curios?

Oferta este valabila pana la 20 septembrie, in limita locurilor disponibile de expunere la Festival. Poti afla detalii scriind un e-mail la [email protected].

 

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.