fbpx Brief Coaching - o calatorie spre viitorul dorit! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Brief Coaching - o calatorie spre viitorul dorit!

“Nu poti invata nimic pe nimeni; poti doar sa il ajuti sa descopere acel lucru in el insusi”- Galileo Galilei

Vrei sa descoperi, sa experimentezi si sa practici Brief Coaching-ul? Vrei sa afli cum sa gasesti rapid si simplu solutii eficace si durabile preocuparilor clientilor tai si sa te certifici in coaching? Daca raspunsul tau este DA, atunci te invit la Brief Coaching Pure Course incepand cu data de 9 aprilie 2014 pentru a te ajuta sa cunosti principiile si intrumentele sale esentiale, oferindu-ti feedback si suport in toata aceasta calatorie de descoperire!

Brief Coaching Pure Course este un programat baza pe foarte multa practica. Inca din prima zi vei fi capabil sa practici coaching-ul si sa folosesti uneltele prin care ii poti ajuta pe ceilalti sa isi gaseasca propriile solutii. Vei deveni Brief Coach intr-un mod simplu si extrem de eficient!

Acest training reprezinta o experienta de invatare ce schimba perspectiva spre pozitiv, spre a vedea ceea ce deja exista si functioneaza si care sunt resursele pe care le putem folosi pentru construi mai departe. Principiile Solution Focus ajuta la cresterea motivatiei, energiei si increderii in orice conversatie- nu doar in cazul situatiilor clasice de coaching.

De fapt, Brief Coaching este mai mult decat un training. Este o experienta de coaching in sine. Fiecare participant isi va descoperi stilul sau unic de a face coaching si de a comunica. Va fi capabil sa aplice abordarea Solution Focused, o abordare extrem de puternica prin care poti face fata problemelor, schimbarii sau situatiilor complexe.

Este un curs util managerilor care vor sa isi creasca setul de instrumente prin care isi dezvolta oamenii, sa invioreze climatul operational in timpul schimbarilor sau care vor sa promoveze o cultura a colaborarii si sa stimuleze performanta indivizilor si a echipelor.

Brief Coaching se adreseaza si experților și consultanților implicați în proiecte de dezvoltare și schimbare organizațională care doresc să învețe cum să foloseasca mai bine resursele deja existente pentru a merge mai departe, cum sa ii implice pe stakeholders și cum sa creeze un mediu de lucru pozitiv și rezultate de lungă durată .

De asemenea, este un curs extrem de util specialistilor in Resurse Umane si coachilor care vor sa invete o modalitate directa si bine structurata prin care sa isi sprijine clientii in dezvoltarea lor, pas cu pas, spre viitorul dorit.

In ceea ce priveste modalitatea de desfasurare, am structurat acest program de-a lungul a 5 luni, incepand cu 9 aprilie. Pe parcursul acestora, vor exista 12 zile (4 module a cate 3 zile fiecare) de training face-to-face, intre care se vor desfasura teleconferinte, cu grupuri mici, concentrate pe progresul si invatarea fiecarui participant in parte.

Brief Coaching Pure Course are in intregime acreditarea ACTP (Accredited Coach Training Program) din partea ICF (International Coaching Federation).

Pentru mai multe detalii si inscriere vizitati pagina evenimentului aici!

Categorie
Petra Mueller Demary

Petra Mueller Demary - Consultant - Solution Surfers

Resilience - how to keep on going when the going gets tough

Petra este un... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.