fbpx Cărți pe care orice HR ar trebui să le citească | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cărți pe care orice HR ar trebui să le citească

42% dintre profesioniști se simt mult mai încrezători în ceea ce fac după ce au citit mai multe cărți legate de tematica muncii lor, iar 74% dintre ei se simt și mai încrezători în profesie după ce au urmat un curs sau au obținut o calificare suplimentară legată de munca lor, arată un studiu realizat de TheKnowledgeAcademy.com. 

Da. Cărțile au fost, sunt și sperăm că vor rămâne calea extraordinară de a obține și aprofunda cunoașterea de care avem nevoie. Iar cele de specialitate se dovedesc de multe ori a fi salvatoare atunci când ne confruntăm cu diverse probleme în munca noastră. Și, pentru că timpul este scurt, vă scutim de zeci de minute valoroase, oferindu-vă azi o scurtă listă de cărți esențiale pentru orice profesionist din HR.

 

HR Disrupted: It's time for something different de Lucy Adams

Lucy Adams este CEO. Iar cartea sa, una extrem de inovativă, este, de la început până la sfârșit, menită să revoluționeze industria HR. Ea te învață cum să abordezi dintr-o perspectivă cu totul nouă diverse scenarii de HR, în așa fel încât să obții tot ce este mai bun de la angajații organizației tale. Scopul cărții este acela de a echipa cititorul cu "instrumente, idei și tehnici practive încât să poți începe să faci schimbări imediat."

O poți găsi aici: https://www.emag.ro

 

Aligning Human Resources and Business Strategy de Linda Holbeche

Ca director de cercetare al celebrului CIPD, Linda Holbeche înțelege foarte bine importanța HR-ului în orice afacere. De cele mai multe ori, o afacere de succes are la baza sa angajați stabili și fericiți. De aceea, a aduce împreună strategiile de afaceri și oamenii reprezintă un obiectiv descris de autoare sub sintagma "Sfântul Graal". 

Cartea oferă ponturi și sfaturi cât se poate de practice și contextuale pentru a-i ajuta pe HR-i în rezolvarea unora dintre cele mai importante și presante preocupări ale oricărei afaceri. 

O poți găsi aici: Books-Express.ro

 

Build It: The Rebel Playbook for World Class Employee Engagement de Glenn Elliott și Debra Corey

Această carte reprezintă experiența valoaroasă a celor doi autori. Despre ea, unul dintre cititori a spus că este cartea la care poate și trebuie să apeleze orice HR dedicat dezvoltării implicării angajaților pentru ca ei să performeze la adevărata lor valoare.

În carte, se spune că încălcarea regulilor tradiționale de HR pot ajuta la crearea unui grad mai ridicat de implicare și angajament din partea angajaților și, prin urmare, conduce astfel la afaceri mai bune. Totodată, cartea subliniează modalitățile prin care poți aduce o cultură pozitivă a muncii în organizație, folosind studii de caz din companii precum Virgin, American Express and LinkedIn.

O poți găsi aici: Books-Express.ro

 

Fierce Conversations: Achieving Success at Work and în Life, One Conversation at a Time de Susan Scott

Oricine din HR știe cât de mult timp se petrece purtându-se discuții neplăcute și inconfortabile cu angajații. Această carte este recomandată de Consiliul de Resurse Umane Forbes drept un ghid extraordinar al adevăratelor probleme în afaceri, care pune umanul la loc din nou în Resursele Umane. 

De asemenea, unul din cititori o caracterizează, spunând că prezintă multe idei utile care îți pot îmbunătăți relațiile atât la muncă, cât și acasă. 

O poți găsi aici: www.books-express.ro

 

Managing the Human Resource în the 21st Century de Zorlu Senyucel

O carte bună și gratuită pe care o poți descarca de aici https://bookboon.com/en/hrm-managing-the-human-ressource-ebook ,care se concentrează pe managementul de HR, urmărind dezbaterile și tendințele curente și asigurându-se că informațiile și cunoștințele tale din domeniu sunt la zi. 

Așa cum este ea descrisă, această carte abordează problemele HR-ului desfășurând factorii organizaționali de bază care afectează angajații la locul lor de muncă. 

 

 

Sursa: https://www.theknowledgeacademy.com 

Categorie

Specialist în comunicare şi imagine publică şi internă în domeniul de business si politici sociale, marketing online și PR. Learning... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.