[email protected] 0770 414 202

Ce este learning & development (L&D)


Learning & development definiție

Learning & development este o ramură a resurselor umane care are ca obiectiv imbunătățirea performanțelor de grup și individuale prin creșterea și perfecționarea abilităților și cunoștințelor. De multe ori găsim activitatea și sub numele de training & development. 

CIPD definește L&D ca învățarea și dezvoltarea în organizație și se axează în special pe ajutarea oamenilor să învețe noi competențe, astfel încât să fie motivați și productivi la locul de muncă. Profesioniștii din domeniul L & D sunt preocupați de obținerea celor mai bune din forța de muncă și de dezvoltarea abilităților și capacităților acestora pentru a conduce performanța afacerilor.

Ce face un profesionist in Learning & Development

Activitatea unui profesionist în domeniul L & D este foarte variată.  În funcție de industrie are activități de la cele specifice fiecărui job la programe de mentorat pentru board. Profesioniștii  L & D se concentrează pe susținerea, dezvoltarea și accelerarea procesului de învățare, pentru a construi organizații agile și receptive, cu capabilitățile de care au nevoie pentru a-și realiza strategia aleasă.

Vino la Learning Network Festival București sau Cluj - unuicul eveniment dedicat profesioniștilor în L&D din România.

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...
Scroll to Top
// //