fbpx Ce este sistemul Straight Line Persuasion al lui Jordan Belfort? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Ce este sistemul Straight Line Persuasion al lui Jordan Belfort?

Jordan Belfort este renumit pentru fondarea celei mai eficiente operațiuni de vânzări din istoria Wall-Street-ului în spatele căreia stă Sistemul Straight Line Persuasion. Încercând să învețe oameni tineri, fără experiență, fără abilități extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondiala, a inventat Sistemul Straight Line Persuasion în anul 1989. De la 15-20 de brokeri la început, a ajuns să aibă peste 1000 de angajați. Un om mediu de vânzări din echipa sa câștiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an.

Sistemul Straight Line Persuasion este un sistem pe care Jordan îl predă marilor companii din lume de mai bine de 20 de ani, iar rezultatele sunt remarcabile.

Care sunt principalele caracteristici și avantaje ale Sistemului Straight Line Persuasion?

  1. este un sistem simplu și elegant
  2. este ușor de învățat
  3. poate fi duplicat
  4. oferă o disciplină a comunicării
  5. e foarte bine structurat
  6. generează o creștere imediată de 20-30% a vânzărilor
  7. este aplicabil în orice domeniu
  8. oferă claritate

Fie că ești manager de vânzări, agent de vânzări cu experiență sau începător, fie că lucrezi în domeniile imobiliar, auto, asigurări, retail, marketing sau faci vânzări online, Sistemul Straight Line Persuasion te ajută să-ți atingi scopul principal: să poți închide pe oricine poate fi închis. Practic, te ajută să atingi un nivel superior față de cel unde te afli acum și să te dezvolți din ce în ce mai mult.

În video-ul de mai jos vei afla ce este sistemul Straight Line Persuasion, cine îl poate folosi și în ce contexte, prin ce se caracterizează, care sunt rezultatele pe care le aduce și când, precum și scopul său final.

Jordan vorbește și despre importanța integrării unei atitudini etice în vânzare și acțiunile de influențare. În spatele a ceea ce semnifică influențarea, stă abilitatea de a ajuta oamenii, de a-i ajuta să treacă peste bariere și să acționeze în favoarea lor. Vei afla aici care sunt primele 3 cele mai importante obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul la cel mai înalt nivel.

[[{"fid":"2717","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"alt":"Jordan Belfort explica ce este Sistemul Straight Line Persuasion","class":"large media-element file-default"}}]]

Acum, Jordan Belfort ajunge şi în România, la Bucureşti, pe data de 18 noiembrie pentru a susţine un seminar de o zi pentru o audienţă de peste 1000 de oameni de vânzări, manageri, antreprenori, personal din customer care, marketing.

Afla toate detaliile pe pagina evenimentului!

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.