fbpx CELE MAI BUNE APLICAŢII DE BUSINESS PENTRU TELEFONUL TAU | Learning Network Mergi la conţinutul principal

CELE MAI BUNE APLICAŢII DE BUSINESS PENTRU TELEFONUL TAU

Aplicatiile de pe mobilul, o solutie pentru cresterea productivitatii

Pana acum cativa ani, calculatorul era instrumentul indispensabil pentru orice afacere. Astazi, insa, telefonul mobil poate inlocui cu succes un calculator, ajutandu-te sa rezolvi orice task important, oricand si oriunde. Astfel, lucrezi mai repede, mai usor si ai cu tine mereu informatiile importante. Noi am facut o lista cu cele mai bune aplicaţii pentru mobil care te pot ajuta să economiseşti timp şi energie, crescand in acelasi timp productivitatea:

Evernote - pentru notiţe

Lasă-ţi carneţelul acasă! Cu ajutorul Evernote poţi crea notiţe, poţi centraliza poze şi documente. Aplicaţia stochează informaţiile în cloud, acestea nu se pierd şi pot fi accesate de oriunde.

Dropbox - pentru salvarea documentelor

Cu ajutorul aplicaţiei Dropbox poţi lucra la proiecte împreună cu colegii, poţi partaja şi accesa documente de oriunde te-ai afla.

Astrid - pentru crearea de liste

Deseori facem liste pentru a nu uita ce avem de făcut. Astrid permite crearea unei liste ce va fi sincronizată pe toate dispozitivele tale (calculator, telefon, tabletă). Avantajul este că obiectivele pot fi dictate şi se va economisi timp.

Asana - pentru management de proiect

Asana este destinată lucrului cu proiecte. Aplicaţia monitorizează activitatea utilizatorilor pentru a evita pierderea de informaţii. Funcţia de calendar este precum o agendă personală căci permite vizualizarea şedinţelor şi a întâlnirilor.

Remember the Milk - pentru a ţine minte task-uri

Cum îi spune şi numele, Remember the Milk ţine minte tot ce ai de făcut şi are grijă să-ţi amintească de toate aceste lucruri. 

Google Calendar - cel mai cunoscut calendar virtual

Aplicaţia permite inregistrarea de notiţe pe calendar şi este foarte uşor de utilizat. Calendarul este sincronizat cu contul de Gmail şi poate fi accesat de oriunde.

Texter - pentru a scrie mai repede

Texter te ajută să economiseşti timp scriind mai repede. Aceasta îţi permite să foloseşi abrevieri pe care tu le creezi pentru a le înlocui cu fraze complexe.

Doodle - aplicaţia care îţi aranjează întâlnirile

Pe scurt, această aplicaţie cere utilizatorului să aleagă data şi timpul când este disponibil pentru o întâlnire. De asemenea, se pot adăuga comentarii, iar iniţiatorul chestionarului este anunţat de fiecare dată când se votează.

Clear - cea mai bună aplicaţie pentru iPhone de tip organizator

În 2012, Clear a fost votată cea mai bună aplicaţie de notat diverse task-uri pe care trebuie să le facem. Aceasta este foarte uşor de folosit, însă este disponibilă numai pentru iPhone.

Hootsuite - pentru social media

Lucrezi ca blogger sau ai cont pe mai multe reţele de socializare? Acestă aplicaţie te ajută să economiseşti timp. Poţi trimite mesaje pe Twitter, da check-in pe Foursquare, scrie pe Facebook şi vizualiza conexiunile pe LinkedIn în acelaşi timp!

Acestea sunt doar o parte din soft-urile existente pe piata. Ele se imbunatatesc mereu sau lista cu acestea se imbogateste, scopul fiind acelasi: sa ne usureze viata si sa ne ajute sa economisim timp si energie, fara a pierde nimic important si necesar in dezvoltarea noastra.  Asteptam cu interes si alte propuneri pentru aceasta lista!

Categorie
Sunt studenta in anul 3 la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, sectia Calculatoare cu predare in... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.