fbpx Cine este HART Consulting? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cine este HART Consulting?

HART Consulting (www.hart.ro) activează pe piaţa locală din anul 2006, oferind servicii de consultanţă în arii precum: selecţie (ROI, studii de benchmark intern, evaluări de personalitate şi de abilităţi), programe de evaluare şi dezvoltare la nivel individual şi de echipă (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizaţionale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a reţelelor internaţionale Hogan Assessment Systems şi CCi Surveys International şi partenerul autorizat pentru România şi Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoză.

Suntem o companie de consultanţă axată pe diagnoza şi accelerarea performanţei la nivel individual şi de echipă. Suntem foarte atenţi să înţelegem în profunzime nevoile fiecăruia dintre partenerii noştri pentru a adapta soluţiile noastre în aşa fel încât să obţinem cele mai potrivite rezultate.

Echipa noastră este formată din profesionişti specializaţi în psihologie şi comportament organizaţional, cu o experienţă medie de 7 ani în elaborarea şi conducerea programelor de diagnoză individuală şi de echipă, optimizarea proceselor de HR şi dezvoltarea unor programe complexe, perfect adaptate, de evaluare, certificare şi dezvoltare.

Ce face HART Consulting?

Misiunea noastră este de a aplica principiile psihologiei organizaţionale cu scopul de a ajuta partenerii să îşi identifice şi să îşi dezvolte talentele, oferindu-le instrumentele şi metodologiile cele mai renumite la nivel internaţional, adaptate la piaţa românească. Ne angajăm să ne ajutăm clienţii să îşi dezvolte liderii şi oamenii şi să îşi crească profitul.

Viziunea noastră este de a fi un centru de cunoştinţe şi bune practici în industria de resurse umane, oferind instrumente şi soluţii premium cu impact pozitiv în business. Scopul nostru este de a deveni prima opţiune pentru partenerii noştri în optimizarea proceselor de selecţie, dezvoltare a angajaţilor şi a leadership-ului, coaching şi management al talentelor.

De ce HART Consulting?

HART înseamnă... HR ART. Această denumire vine din însăşi esenţa a ceea ce credem noi, oamenii care lucrează în această echipă. Valorile în care credem pot fi uşor asociate cu pasiunea sau arta de a transforma departamentul de resurse umane într-un departament strategic, folosind instrumente premium alături de servicii de consultanţă.

Suntem pasionaţi să convertim ştiinţa psihologiei în succes în afaceri şi încercăm de fiecare dată să depăşim aşteptările clienţilor noştri. Credem în standarde ridicate şi avem o abordare etică în afaceri. Ne angajăm să oferim soluţii pragmatice şi rezultate măsurabile pentru că ştim să prezicem performanţa.

 

Companie
Categorie
HART Consulting

HART Consulting activează pe piaţa locală din anul 2006, oferind servicii de consultanţă în arii precum: selecţie (ROI,... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.