fbpx Coaching: rezultate durabile dintr-o singura sedinta | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Coaching: rezultate durabile dintr-o singura sedinta

Te-ai gandit ca poti fi eficient, ca si coach, si ca poti produce rezultate durabile pentru clientii tai in urma unei singure intalniri, fara sa fie nevoie de un proces continuu?

In general, atunci cand vorbim de rezultate evidente in coaching, este nevoie de un pachet cuprins intre 10 sesiuni si 6 luni. In Brief Coaching, insa, datorita unghiului diferit din care este privit, inteles si realizat procesul de coaching, antrenorul devine extrem de util chiar si dupa o singura sedinta!

Peter Szabó, Master Certified Coach si Doctor in Drept, cu o experienta de peste 15 ani in HR Management si specializat in Brief Coaching pentru Executivi, demonstreaza aceasta idee in articolul urmator. El prezinta un studiu de caz, descriind practic modul de desfasurare al unei singure sedinte de coaching impreuna cu 10 dintre cele mai importante ipoteze personale dupa care s-a ghidat in acest caz specific.

Mai exact, Peter a fost contractat de catre departamentul de HR al unei mari organizatii pentru a o “antrena” pe Helen, un manager de linie extrem de capabil care conducea, in acelasi timp, 2 departamente, fiind raspunzatoare si de un proiect strategic extrem de urgent.

Helen se afla sub o presiune extraordinara iar atingere rezultatelor asteptate era vitala. Intelegerea la care a ajuns Peter Szabo cu respectivul departament de Resurse Umane a fost urmatoarea:

  1. Taxarea se face chiar de la prima sedinta.
  2. Daca prima sedinta se dovedeste inutila din punctul de vedere al clientului, atunci coach-ului nu i se va mai plati niciun ban.
  3. In cazul in care clientul considera ca doar o sedinta este suficient, coach-ului i se va plati dublul taxei stabilite.

Vrei sa stii ce si, mai ales, cum s-a intamplat totul? Descarca articolul integral pentru a vedea pasii pe care i-a urmat Peter si cele 10 ipoteze: Coaching reloaded – assumptions of a Brief Coach:

coaching_reloaded.pdf

Categorie
Peter Szabó is a Master Certified Coach and a Doctor of Law. After 15 years in corporate HR management he has specialized in Brief... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.