fbpx Conferință marca A_BEST: „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, ediţia a III-a | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Conferință marca A_BEST: „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, ediţia a III-a

A_BEST , unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează pe 29 martie 2018 cea de-a treia ediţie a conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”. La evenimentul care va avea loc la A_BEST Business Lounge din Bucureşti vor participa doi reprezentanţi din top managementul companiei Unicredit Business Integrated Solutions Austria GMBH Viena - Sucursala Bucureşti. Este vorba despre: Bogdan Barbu – Head of Centralized Branch Operations Romania şi Samanta Barnabei – HR Business Partner HR Department Governance Romania. Cu această ocazie, cei doi invitaţi vor vorbi despre „Limba germană pentru un management de succes.”

Evenimentul este dedicat atât profesioniştilor de resurse umane, cât şi managerilor din companii şi persoanelor din mediul academic, dornice să participe la o dezbatere interactivă despre importanţa limbii germane în mediul de afaceri din România şi despre particularităţile în ceea ce priveşte studiul acestei limbi străine.

Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, ediţia a III-a, va avea loc pe 29 martie 2018, între orele 17.00 – 19.30, la A_BEST Business Lounge Bucureşti (Str. G-ral Ernest Broşteanu nr. 15, zona Romană – Dorobanţi), iar participanţii la întâlnire vor afla de la reprezentanţii companiei Unicredit Business Integrated Solutions informaţii cu privire la organizarea şi integrarea angajaţilor în programe de training de limba germană.

În prezent, cei care stăpânesc una dintre limbile străine cheie în mediul de afaceri internaţional evită cu ușurință bariere lingvistice şi culturale semnificative. În România, la momentul actual, cele mai căutate limbi străine, dar şi cel mai bine plătite pe piaţa muncii, sunt limbile nordice precum olandeză, suedeză, norvegiană sau daneză, însă în ultimii ani se poate observa cu ușurință că limba germană a început să câştige teren, având în vedere că Germania este unul dintre principalii parteneri comerciali ai României”, a declarat Aura Icodin, Directorul General al Centrului de Limbi Străine A_BEST.

La ediţiile anterioare ale evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” au participat în calitate de speakeri: Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group România, la prima ediţie, respectiv Diana Burhală, Learning & Knowledge Leader IBM România, la cea de-a doua ediţie a evenimentului.

Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” este un eveniment interactiv, care pe parcursul ediţiilor organizate până în prezent a reuşit să creeze un context excelent de abordare a unor tematici de interes, precum importanţa investiţiilor în programe de training şi cursuri de limba germană, adaptate nevoilor concrete de învăţare ale cursanţilor, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Parteneri media: Allgemeine Deutsche Zeitung für Rumänien, Comunicatedepresa.ro

Parteneri eveniment: Open4Business, A_BEST Business Lounge, Fundaţia Inocenţi, Best Corporate Labour Group, Top Movers Romania

Parteneri academici: Liga Studenţilor Români din Străinătate

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Înscrieri: 0762 274 914/ [email protected]

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.