fbpx Content Marketing Shot: Petre Bica aduce filmul in strategia ta de marketing | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Content Marketing Shot: Petre Bica aduce filmul in strategia ta de marketing

Esti specialist in marketing si PR, content manager, antreprenor in online, blogger sau doar pasionat de marketing prin continut? Atunci nu trebuie sa ratezi prima Conferinta de Content Marketing din Romania organizata de Learning Network! Pe 5 noiembrie vino sa afli de la Magda Bunea, Cristian China-Birta, Delia Constantinescu, Bogdan Manea, Ela Iliesi, Petre Bica si Dani Matei cum sa creezi continut de valoare care sa ajunga exact acolo unde trebuie, adica in mintea si inima consumatorilor tai!

In avanpremiera, le-am adresat celor 7 speakeri cate doua intrebari-fulger pe care le vom publica sub forma unor mini-interviuri (shot-uri :-) ). Am vrut sa stim care cred ei ca este rolul content marketing-ului in contextul de business actual si i-am rugat sa ne spuna, in cateva fraze, despre ce va fi vorba in prezentarea pe care o vor sustine si ce valoare va aduce ea participantilor.

Ne-a raspuns cu promptitudine si Petre Bica care, la prima intrebare adresata, ne-a confirmat exact esenta conferintei noastre: “Viitorul suna bine!”

´As spune ca joaca nu un rol, ci doua: unul de supapa iar celalalt de strategie. Marketingul de continut ii ofera consumatorului o pauza de la asaltul teribil al reclamelor de tot felul. Este o specie ciudată de marketing care nu cere fara a da nimic sau putin. Ca e facut bine, sau e facut mai putin bine, e sanatos, pentru ca pleaca de la un principiu decent si sustenabil: orientarea catre client si nevoile sale neinchipuite (Pull versus Push). Tocmai de aceea are succesul aproape garantat ca si strategie, pentru ca ofera valoare. Pentru genul acesta de abordare, cu siguranta viitorul suna bine.’

In ceea ce priveste prezentarea pe care o va sustine pe 5 noiembrie, despre “Cum creezi continut video”, Petre ne promite ca va fi un continut care va aduce, cu siguranta, valoare:

Filmul in sine ca metoda, mai mult decat prezentarea mea, aduce o valoare indispensabila in acest moment functiunii de marketing din organizatii. Rolul meu in timpul investit de participanti va fi acela de a le oferi o imagine cat mai clara, mai relevanta si mai completa despre aceasta valoare. Am pregatit pentru asta sinteze vizuale de tip "take away", exemple de continut video si studii de caz nationale si internationale pe baza carora vom dezbate.”

Daca vrei sa te imprietenesti si tu cu aceasta “specie ciudata de marketing”, intra pe pagina evenimentului unde gasesti toate detaliile legate de inscriere, dar si agenda completa a evenimentului!

Citeste si despre Viitorul in SEO, cu Ela Iliesi si Sfaturi de blogging de la Chinezu’

Despre Petre Bica:

Petre este consultant international in imbunatatirea performantei si expert in sisteme de instruire si invatare. Viziunea sa deriva din principiile Gandirii Lean si din pasiunea de a descoperi "de ce-urile" din spatele succesului sau insuccesului diferitelor activitati individuale sau organizationale. In 2009, la invitatia companiei de consultanta LeanCoaching Ltd, Petre a fondat Lean Coaching Srl, furnizor de servicii de training si coaching tactic reprezentand in Romania organizatia britanica. 

In august 2013, Petre a lansat primul workshop de Instructional Video Design din Romania, un program intensiv care inzestreaza trainerii si organizatiile cu competente cheie dedicate instruirii online. 

Categorie

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.