fbpx Cum să găsești talente de top în procesul de angajare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să găsești talente de top în procesul de angajare

Cu siguranță vrei doar ce e mai bun pentru compania ta, tocmai din acest motiv optimizarea practicilor de angajare este una dintre cele mai semnificative modalități de a duce afacerea la nivelul următor. De la calitatea produselor pe care le cumpărați până la persoanele pe care le angajați, produsele finale pe care afacerea le produce depind foarte mult de ceea ce investiți în afacere. Din această cauză, este esențial să utilizați pe deplin procesul strategic de angajare pentru a vă asigura că găsiți talente de top pe care să le angajați ulterior.

Când vine vorba de angajarea unui talent de top, poate necesită timp și efort suplimentar, dar pe termen lung, eforturile vă vor ajuta să asigurați viitorul afacerii. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Haideți să aruncăm o privire la câteva modalități strategice de a începe să vă orientați cu privire la angajarea talentelor de top.

Nu te grăbi

Dacă ai luxul timpului, folosește-l. Timpul necesar pentru a analiza pe deplin și a lua în considerare fiecare potențial candidat vă ajută să vă asigurați că nu faceți o alegere nepotrivită, care ar putea afecta negativ afacerea. Dacă vrei să găsești un talent de top, răbdarea este cheia!

Determinați nevoile de afaceri

Indiferent dacă este o poziție nouă sau una care a fost ocupată de ani buni, lucrurile se schimbă și este perfect normal. Deci, este important să luăm în considerare ceea ce are nevoie afacerea în prezent.
Chiar dacă angajatul anterior poate a ocupat aceeași funcție, lumea avansează și evoluează rapid. Așadar, s-ar putea să fie momentul să vă redefiniți descrierea postului înainte de a căuta pe cineva care să completeze acealsi post. Mulți angajatori consideră o nouă angajare o oportunitate de a adăuga talente valoroase echipei lor și care poate aduce beneficii uriașe pentru compania lor.

Intervievează-ți cele mai bune alegeri de mai multe ori

Deși interviul este dat, mulți oameni nu se gândesc să intervieveze candidații de mai multe ori din cauza restricțiilor de timp. Cu toate acestea, mai multe interviuri vă oferă șansa de a evalua în detaliu adevărata personalitate a unui candidat și vă vor ajuta să determinați dacă aceștia ar fi un plus valoros pentru echipă. Dacă alegeți să intervievați un candidat de mai multe ori, luați în considerare includerea unui alt angajat în interviu. Două seturi de ochi sunt mai bune decât unul și este întotdeauna interesant să obținem o a doua opinie. 

Amintiți-vă regula de aur

În cele din urmă, atunci când angajați, este important să rețineți regula de aur: tratați-i pe alții așa cum doriți să fiți tratat. Reamintește-ți când ai fost tu în locul candidatului și tratează-i cu același respect pe care ți-l doreai tu în momentul respectiv. Fii amabil și respectuos cu fiecare solicitant. 

Referință: https://www.hrtechnologist.com/articles/recruitment-onboarding/how-to-find-top-talent-through-your-hiring-process/


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.