fbpx Cum să vorbești mai bine engleza în 9 pași simpli? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să vorbești mai bine engleza în 9 pași simpli?

Te chinui sa vorbești engleza? Cu toții am trecut prin asta. 

Cum să vorbești mai bine engleza corporate/ business? Ține cont de următorii pași:

1) Imită-i pe ceilalți. Imităm adesea modelele de vorbire ale celor cu care vorbim. Oamenii din jurul nostru pot vorbi într-un mod plin de energie, rapid și asta este ceea ce creierul nostru începe să imite. Acest lucru ajută la reducerea bâlbâielilor atunci ai conversații întrerupte, în general. Nu îți face griji cu privire la pronunțarea cuvintelor clar, deoarece studiile arată că imitația este una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți pronunția.

2) Exersează. O modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți pronunția este să vorbești cu voce tare și clar. Îmbunătățirile de performanță pot fi realizate stând în fața unei oglinzi sau vorbind la telefon în timp ce asculți feedback de la cineva. Nu îți face griji cu privire la bâlbâială, deoarece această tehnică o va reduce drastic dacă este făcută corect.

3) Învață expresii complete. Gândește-te la noile expresii ca la o unitate pe care nu o poți separa și folosește-le pentru a-ți îmbogăți discursul.

4) Nu întârzia să folosești ceea ce ai învățat. Odată ce ai învățat aceste cuvinte, ține-le în minte pentru conversațiile de zi cu zi.

5) Bucură-te. Pe măsură ce continui să înveți, nu uita să te bucuri atunci când vorbești limba cu încredere și fluență!  A continua să comunici în limba pe care o înveți este cheia pentru reducerea sau eliminarea impedimentului de vorbire!

6) A asculta înseamnă a vorbi. Pentru a fi fluent trebuie să asculți atât cât vorbești. Când vorbești, fii atent la propria voce. Dacă îți oferi feedback, vei putea învăța noi moduri de a vorbi, iar astfel vei dezvoltaț un limbaj mai bun decât cel utilizat inițial.

7) Vorbește cu vorbitori nativi față în față. Adesea este mai ușor să îți îmbunătățești pronunția vorbind cu voce tare și apoi urmărindu-te în oglindă sau în telefon.

8) Fii tu însuți profesor. Pentru a vorbi bine, este important să înveți cum vorbesc alți nativi. De asemenea, este încurajat să încerci să îți schimbi accentul pentru un model de vorbire mai asemănător din punct de vedere nativ.

9) Mai puțin tensionat. Amintește-ți să nu te îngrijorezi prea mult dacă exprimi fiecare literă din fiecare cuvânt. Relaxează-te și alege un mod simplu de a spune ceva, în loc să accentueazi asupra pronunțării corecte a cuvintelor cu o enunțare perfectă.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.