fbpx Daruieste EDUCATIE! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Daruieste EDUCATIE!

Am cunoscut-o pe Sara (Sara Maria Comarniceanu) in urma cu 5 ani. Mi-am dat seama destul de repede ca este “diferita” de alti copii, pentru ca la orice contact cu oamenii pe care nu ii cunostea devenea foarte agitate, plangea mult si se linistea cu greu. Vreo doi ani am fost doar spectator, odata la cateva saptamani ne intersectam prin cartier. Nu m-am gandit nici o clipa ca Sara are nevoie de ajutorul nostru, pentru ca mama ei o inconjura cu atata dragoste si era atat de aproape de copil incat nu mi-am pus nici o intrebare.

In vara aceasta, dintr-o postare pe facebook am aflat povestea Sarei si m-am hotarat sa ma implic.  

La 3 ani Sara a fost diagnosticata cu autism si a inceput terapia. De 5 ani Sare este inscrisa la Centrul New Odissey unde isi desfasoara terapia. Zilnic de la 9 la 15. Un efort care in cazul ei a dat roade. Pentru ca mai are nevoie doar de cateva luni (pana in august 2017) pentru a putea fi inscrisa intr-o scoala normala, la fel cu oricare alt copil.

Povestea Sarei este o poveste care are sansa unui final fericit. Te invit sa te implicit si sa o sustii in 2017 in acest demers. O luna de astfel de terapie costa 4200 lei. Iti dai seama ca nu este o suma pe care o familie obisnuita, cu atat mai mult o mama singura sa si-o poata permite cu usurinta. Pe Sara o mai despart de scoala doar 7000 EURO. Pentru o familie poate este o suma mare. Pentru o comunitate poate fi o contributie ce va fi rasplatitia cu o viata frumos traita!

Puteti contribui in contul RO14 BACX0000000843775129, deschis în cadrul Asociației Help Autism pentru Sara. Pentru cei care are au nevoie de dovezi vom pune la cerere si in mesaje private toata documentatia cu privire la afectiunea Sarei, stadiul terapiei si evaluarile periodice. Poti contribui cu 2% daca esti angajat sau PFA, cu 20% ca persoana juridica sau direct prin contract de sponsorizare. Suma este mai putin importanta, pentru ca fiecare banut donat va fi la fel de bine primit!

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.