fbpx Formarea recrutorilor: 5 întrebări înainte de a alege un curs | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Formarea recrutorilor: 5 întrebări înainte de a alege un curs

Formarea recrutorilor este importantă indiferent de compania din care faceți parte, dacă obiectivul dvs. este să vă dezvoltați și să creșteți numărul de angajații.

 

Iată o listă de întrebări de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți dintr-o serie de companii care vă pot oferi instruire în recrutare pentru echipa de recrutori:

1. Au experiență în industria în care activați?

Există o mulțime de furnizori de instruire și dezvoltare, deci, în esență, aveți multe opțiuni. Mai întâi de toate, o mare întrebare de întrebat este dacă au experiență în industria dvs. În fiecare industrie există particularități în procesul de recrutare. Consultanții în recrutare trebuie să fie orientați spre obiectiv, conduși și totuși flexibili, asigurându-se că potențialii candidații sunt potriviți. Un furnizor de formare care are o experiență reală în acest sector va înțelege acest lucru.

2. Cine sunt ei și care este experiența lor?

Deci știi că această companie de instruire în recrutare are experiență. Acum este momentul să aflați exact ce este. Poate că au lucrat în trecut în calitate de recruiter sau manager de recrutare și au un talent pentru dezvoltarea și instruirea oamenilor. Acesta este un semn bun, deoarece puteți avea încredere că înțeleg rolul recruitorului. Un bonus este să găsești pe cineva care a lucrat la un nivel senior manager. Această persoană va avea o serie de aptitudini și va fi întâmpinat multe dintre problemele cu care vă confruntați.

3. Care este nivelul lor de expertiză în formare și coaching?

Este bine că formatorul cunoaște industria de recrutare. Întrebarea acum este dacă ei pot învăța, antrena și mentora. Care este nivelul propriu de calificare în aceste domenii?

Au calificări de formare? Poate abilități de specialitate precum MBTI, consultanță în afaceri, NLP, abilități avansate de comunicare, care sunt abilitățile lor de coaching? Au o experiență de formare în management pentru companiile de recrutare, vitale dacă planul tău este să crești compania.

4. Care sunt rezultatele lor în formarea de recrutori?

Dacă companiile pe care le alegeți au bifat caseta unu și au experiență în industria de recrutare, ce rezultate au obținut? De obicei, este destul de ușor să aflați dacă aveți de-a face cu o companie profesională. În primul rând, vor avea un site pe care îl puteți vizita. Acestea vor include, de asemenea, informații despre gama de servicii pe care le furnizează și, în mod important, despre rezultatele pe care le obțin.

5. Este un curs acreditat?

Pentru specialist în recurtare  exista standard ocupațional și cursuri acreditate pentru COR 242320. Va trebui să evaluezi dacă ai nevoie doar de competențele de recrutare și/sau de acreditarea pentru posturile de specialist în recrutare.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.