fbpx Managerul–coach sau managerul care creste oameni | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Managerul–coach sau managerul care creste oameni

În munca de zi cu zi ne confruntăm cu oameni drăguți, voluntari, care vor să demonstreze că sunt utili, dispuși să stea oricât de mult peste program și să accepte să facă lucruri pe care le-au făcut în trecutul lor și pe care n-ar mai trebui să le facă acum. Sau s-ar putea ca în activitatea ta să te întâlnești cu manageri sau specialisti care nu scapă nimic din vedere și care încearcă din răsputeri să facă lucrurile într-un singur fel - felul lor. Alții care poate fac din tot ce vine înspre ei o prioritate sau dimpotrivă, nimic nu-i mai interesează, nimic nu-i mai mișcă.

Ca și coachi lucrăm frecvent cu acești manageri și auzim că ar vrea să fie mai productivi, mai flexibili sau mai fermi, să crească oameni, să aibă încredere în eiCoachingul este un proces care îți permite ca manager să îi crești pe oameni în mod eficient și productiv, să-ți eliberezi timpul pentru ce e strategic, să poți să contribui eficient la productivitatea echipei tale și de ce nu să ai mai mult timp liber pentru dezvoltarea ta sau pentru familie.

In acest context, doi coachi profesioniști care au trecut la rândul lor prin cele de mai sus s-au întâlnit și au creat un program care să te abiliteze cu competențe simple dar foarte puternice de coaching- Abilitati de coaching pentru manageri:

  • Cum sa lucrezi fiind centrat pe rezultate
  • Cum sa asculti astfel incat oamenii sa gaseasca singuri solutiile la problemele lor
  • Cum să creezi spațiu ca oamenii să crească
  • Cum să creezi (planuri) acțiuni aliniate cu obiectivele

Atelierul Abilitati de coaching pentru manageri si profesionisti ofera spatiul in care managerii si profesionistii pot dezvolta perspective noi de a conduce si actiona pentru a se dezvolta si a atinge rezultate ambitioase. Ofera spatiul pentru a clarifica in practica modul in care pot integra competente de coaching simple care pot genera un impact mare in activitatea de zi cu zi. Va fi invatat in practica un proces eficient de coaching dar si competentele de baza ale coachingului, precum concentrarea pe rezultate, crearea spatiului de dezvoltare pentru sine cat si pentru colaboratori, delegarea sau responsabilizarea prin intrebari.

Rezultatele cu care poti pleca dupa participarea la acest program:

  • Clarificarea procesului de coaching si pozitionarea managerului coach
  • Insusirea unui proces de coaching eficient si usor de integrat in rolul managerial
  • O noua perspectiva despre managementul delegativ
  • Modalitati practice de a dezvolta responsabilitatea, autonomia, centrarea pe rezultate a activitatii proprii si a colaboratorilor

Vrei sa descoperi mai mult? Gasesti toate detaliile pe pagina evenimentului.

Companie
Categorie

Rodica este Coaching Partner la HART Consulting. Competentele sale de coaching sunt certificare de International Coach Federation. Ea este membru... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.