fbpx Metodologia Hogan Assessments: stiinta aplicata in business | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Metodologia Hogan Assessments: stiinta aplicata in business

Numeroase studii de validitate au demonstrat contributia instrumentelor Hogan in optimizarea procesului de selectie, in identificarea corecta a talentelor si a succesorilor, identificarea punctelor forte si a ariilor de dezvoltare la nivel individual in cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor, accelerarea procesului de coaching precum si in optimizarea functionarii echipelor.

Hart Consulting organizeaza workshop-ul de certificare in metodologia Hogan Assessments, pentru a oferi o intelegere in profunzime a instrumentelor Hogan precum si a modului in care acestea pot eficientiza procesele de Talent Management. 

Este un workshop unic in Romania care se finalizeaza cu certificarea participantilor pentru folosirea autonoma a instrumentelor de evaluare a personalitatii Hogan Assessments. Ce este unic la aceste instrumente este faptul ca ele ofera o imagine din punct de vedere reputational (cum ne percep in context organizational cei din jurul nostru). Un alt element de unicitate il reprezinta evaluarea personalitatii in conditii de stres, presiune, oboseala. Rezultatele acestei evaluari ajuta managerii sa inteleaga care sunt factorii deraianti (comportamentele in exces) care ii impiedica sa se dezvolte sau sa construiasca echipe inalt performante.

Publicul tinta il constituie managerii si specialistii de HR, care pot integra aceste instrumente in procesele de selectie si dezvoltare, dar si managerii de departamente care sunt implicati in mod frecvent in procese de selectie si au nevoie sa poata lua decizii fundamentate in acest sens. Cele mai importante schimbari care vor aparea odata cu implementarea metodologiei Hogan in organizatie sunt:

  • reducerea timpului necesar pentru deciziile de selectie
  • cresterea ROI in procesele de HR prin introducerea instrumentelor inca din faza de selectie.
  • eficientizarea programelor de dezvoltare, prin identificarea corecta si eficienta a nevoilor fiecarei persoane.

Certificarea dureaza 2 zile in grupe de cate maxim 10 persoane, pentru a asigura transferul complet de informatii catre toti participantii. Participantii vor invata sa interpreteze rezultatele obtinute la evaluarile Hogan pornind de la propriile profile. Acest demers faciliteaza intelegerea instrumentelor si reprezinta pentru majoritatea participantilor un moment de “aha”. Evaluarile personale sunt incluse in pretul certificarii.

Mai multe detalii despre workshop si modalitatea de inscriere gasesti aici!

Companie
Categorie

Madalina Balan - este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.