fbpx Mirko Kleiner, câștigătorul celui mai important premiu european din industria achizițiilor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Mirko Kleiner, câștigătorul celui mai important premiu european din industria achizițiilor

La finele acestui an, Mirko Kleiner, antrenor Agile și membru fondator al Flowdays Cooperative, Andreas Schneider, șeful departamentului de gestionare a lanțului de aprovizionare al CKW, Yvonne Ruckli, manager de proiect al CKW au câștigat cel mai important premiu european din industria achizițiilor- The Supply Management. Premiul onorează procesul de achiziții inovator și agil pentru noul intranet de la CKW.
Timp de două zile, într-un așa numit Pocathon (dovada conceptului și "thon" de maraton), echipele și produsele a trei furnizori de intranet au fost puse să lucreze. Scopul? Acela de a implementa nevoile reale de aplicații CKW.
"Pe de o parte, am dorit să testăm dacă produsele corespund așteptărilor noastre, dacă intranetul se încadrează în peisajul informatic al CKW și dacă se poate găsi un acord de parteneriat comercial legal", a spus Andreas Schneider, șeful lanțului de aprovizionare al CKW. 
"Cu abordarea Lean-agile-Procurement, am reușit să scurtăm în mod semnificativ timpul de la idee la debutul productiv al noului intranet în comparație cu abordările tradiționale." 
CKW a semnat o scrisoare de intenție cu câștigătorul după exact două zile, de obicei, un astfel de proces de achiziții durând săptămâni.
 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.