fbpx Ne antrenăm talentul pentru viitor în programul “Make Yourself Happen!” | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Ne antrenăm talentul pentru viitor în programul “Make Yourself Happen!”

Fiecare dintre noi avem  zile de căutare interioară în care ne întrebăm dacă  carieră pe care o urmăm este cea mai potrivită pentru noi. Dar gândește ce înseamnă să iei decizii despre viitor atunci când  ai abia 17-18 ani și o multitudine de opțiuni și căi pe care să le urmezi în viitor.

Ca să facilităm procesul de decizie pentru 46 de liceeni am creat Make yourself happen! Astfel46 de liceeni își descoperă-ți talentul și mai ales îl pun la lucru pentru o viitoare carieră în business! 

Într-un cadru nonformal, având alături trainerii Școala de Valori și profesioniștii EY, își  dezvoltă și explorează abilitățile pentru a le folosi cu succes la școală, apoi la facultate și la job.

Programul se desfășoară în perioada 12-20 noiembrie și te invităm dacă ai vreme să îi urmărești pe tineri la startul în căutarea spre calea unei cariere trăiă cu pasiune astăzi, începând cu orele 15:00 sau să dai un share despre programul Make yourself happen! prin diseminarea acestuia în publicația ta.

 

Mai multe detalii despre proiect pe: http://scoaladevalori.ro/make-yourself-happen/

Muțumesc pentru complicitate!

Corina Șeler

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.