fbpx No panic is our middle name: Grup de Facebook | Learning Network Mergi la conţinutul principal

No panic is our middle name: Grup de Facebook

Îmi pot imagina că vă confruntați cu aceleași provocări pe care le avem cu toții în aceste zile, indiferent dacă este în România sau oriunde altundeva din lume, singura „cură” disponibilă acum fiind pozitivitatea.

Între timp, vă putem ajuta cu antrenamente, dar sperăm că putem face ceva mai valoros decât acesta - vă putem „oferi” un loc, în care oamenii se gândesc la lucruri pozitive și se motivează reciproc.
Acum 2 săptămâni am creat un grup FB numit "No Panic is our middle name" ?
https://www.facebook.com/groups/496667814363846/

Scopul simplu al grupului - în loc să răspândim panica, ne facem să zâmbim reciproc prin intermediul unor meme-uri amuzante, videoclipuri, povești pozitive etc. Suntem conștienți de situație, deci nu este vorba de a pretinde că totul este grozav, dar cu toții avem de ales, concentrează-te asupra lucrurilor rele sau privește lucrurile bune, deci dacă aparții celui de-al doilea tip, atunci grupul este pentru tine.

Nu este un grup comercial, nu există vânzări acolo și nici politică. Tot ce aveți acolo sunt imagini amuzante, videoclipuri, gânduri interesante și pozitive de la oameni din întreaga lume, grupul devenind din ce în ce mai mare în fiecare zi (ajungem deja la nota de 3000 de oameni).
După cum pare, am reușit să creăm ceva bun care să îi facă pe oameni să zâmbească. Dacă acesta este ceva pe care îl puteți găsi util, sunt fericit să ne găsim acolo - acum cu o cafea virtuală și sperăm cu una reală ceva mai târziu ?

Sper să ne vedem acolo și să rămâi în siguranță!
Vlad

Companie
Categorie
Vladislav Plaskov

Vladislav Plaskov is the CEO of OGI Europe established in 2009 with the meaning of the abbreviation being One Good Idea. By 2015 OGI Europe became... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.