fbpx Predă-te puterii superioare, ea știe unde să te conducă (Femei care aleargă cu lupii- 4) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Predă-te puterii superioare, ea știe unde să te conducă (Femei care aleargă cu lupii- 4)

"Fecioara fără mâini" este ultima poveste prezentată în carte, urmată de cea mai lungă și cea mai profundă analiză. Această poveste este atât de bogată în detalii și înțelepciune, încât Clarissa petrece adesea câteva zile, săptămâni sau chiar luni pentru a-și vindeca pacienții cu ajutorul ei.

Ceea ce este cel mai izbitor în aventurile dramatice ale acestei povești este importanța dăruirii Puterii Superioare.
Lipsită de mâini, Fecioara este incapabilă să-și asigure un trăi și să-și facă singură viața, așa că încredințează complet credința ei în protecția spiritului care o conduce prin pădure. Această reprezintă călătoria interioară pe care noi toți trebuie să o facem din nou și din nou în diferite etape ale vieții noastre.

În ciuda temerilor ego-ului nostru, fără nicio garanție a succesului, trebuie să mergem înainte și să avem încredere că Ființa noastră Interioară ne va duce exact acolo unde avem nevoie să fim.

Aveți încredere, sunteți întotdeauna protejați.
 

Femei care alearga cu lupii” este un text fabulos care ne invită să reinterpretăm experiența femeilor prin povestiri, artă și natură pentru a intra în contact cu „lupul” transformator care ne încurajează să creștem și să fim liberi. Această carte este o foaie de parcurs pentru a găsi toate „capcanele” ce ne împiedică să găsim calea spre acasă și adevăratele noastre instincte. Ne mută spre acea femeie sălbatică, perceptivă, cu un spirit jucăuș și o capacitate minunată de afecțiune.

Clarissa Pinkola Estes este analist Jungian, doctor în psihologia etno-clinică și autor al cărții „Femei care aleargă cu lupii”. O carte care i-a necesitat autoarei peste peste 20 de ani pentru a o concretiza. O carte destinată celor doritoare să se înțeleagă, să lucreze la identitatea și valoarea lor de sine și să își vindece rănile emoționale. Răni pe care le moștenim uneori din strămoșii noștri sau din instituțiile patriarhale.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.