fbpx Resurse pentru coaching | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Resurse pentru coaching

Coachingul este un domeniu in miscare, bazat pe dezvoltare. Fie ca este vorba de business coaching sau de life coaching, accentul se pune pe resurse si strategii pentru a creste si a atinge scopurile propuse. 
in scopul realizarii telurilor propuse, se disting o serie de resurse pentru coaching.
Iata care sunt cele mai importante organizatii internationale specializate pe coaching:

International Coach Federation

International Coach Federation organizeaza conferinte internationale pe coaching, dar si sprijina International Coaching Week. International Coaching Week este saptamâna coachingului in lume, sarbatorita prin workshop-uri si conferinte.
Pe website se regasesc informatii despre certificarile profesionale de coaching, dar si o serie de articole in domeniu.
Siteul oficial este: www.coachfederation.org.

The European Mentoring and Coaching Council

Fondata in 1992, organizatia are in total peste 5000 de membrii  din 67 de tari, fiind prezenta si in România. Toti membrii sunt voluntari, exista optiunea de a deveni membru si de a capata diverse beneficii: participare gratuita la conferinte, e-journal, dar si o mare comunitate de profesionisi cu care poti intra in contact.
Siteul oficial este: www.emccouncil.org.

International Association of Coaching

International Association of Coaching a fost creata de Thomas J. Leonard, cunoscut si ca fondatorul coaching-ului modern.  Aceasta vine in ajutorul profesionistilor din domeniu, informându-i despre tipurile de certificari, scoli si examene.
Siteul oficial este: http://www.certifiedcoach.org.

Un coach trebuie sa invete si sa se dezvolte in mod continuu. Iata website-urile care ofera resurse in acest sens:

www.coachu.com

Coachu.com este un site de pe care va puteti informa cu privire la carti. Totodata se regasesc sfaturi despre pasii ce trebuiesc urmati pentru a deveni coach, dar si despre cum sa gasesti coach-ul potrivit nevoilor tale.

www.thecoaches.com

Coaches Training Institute este cea mai mare scoala de coaching din lume si singurul program care foloseste modelul co-activ. Aceasta scoala ofera cursuri de coaching si leadership pentru cei care vor sa profeseze in domeniu, dar si pentru companii.

www.lifecoachtraining.com

The Institute for Life Coach Training este cel mai mare institut care ofera coaching pentru psihologi, terapeuti, consilieri. Cursurile oferite abordeaza subiecte precum: Career Assessment and Development Coaching, Direct Communication, Emotions at Work, Ways of Sacred Listening.

www.mythinkpal.com

Aceasta este o aplicatie gratuita de coaching ce ruleaza pe dispozitivele mobile. Cuprinde intrebari despre time management, cum sa spui nu, brandul personal, ajutându-te sa te cunosti mai bine si sa te dezvolti.

www.virtualpminabox.com

Siteul contine resurse de project management si coaching in mod gratuit. Astfel ca vei putea sa rezolvi teste, sa citesti interviuri cu profesionisti, dar si articole din domeniu.
Coachingul asista la dezvoltarea individuala, a unei echipe sau a unei organizatii.
Traininguri si certificari, conferinte, publicatii online, aplicatii pentru dispozitive mobile, toate acestea sunt surse pentru un coaching eficient.

Categorie
Sunt studenta in anul 3 la Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, sectia Calculatoare cu predare in... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.