fbpx Schimba-ti karma si decide-ti destinul! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Schimba-ti karma si decide-ti destinul!

De cate ori nu ai dat vina pe destin, karma sau ghinion pentru lucrurile mai putin placute din viata ta? De cate ori nu ai concluzionat cu “Asta e! Asa a fost sa fie!” atunci cand nu s-a implinit ceea ce ti-ai dorit? Desi, in teorie, stim ca suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in viata noastra, in practica, atunci cand ne lovim de necunoscut sau inexplicabil, lasam responsabilitatea pe seama... destinului.

Dar, de fapt, ce stii despre destin, karma, soarta sau orice alt nume i-ai da tu povestii vietii tale?

Karma este un concept foarte vechi,  pe vremea brahmanismului (deci, cam acum 4000 ani), preluat de Hinduism si budism, diseminat in intregul orient indepartat si acum si in lumea crestina. De fapt, ce se intelege prin karma? Daca privim conceptual in sine, il putem echivala cu soarta sau destinul. Daca il privim complementar  cu reincarnarea - ca in religiile orientale –, devine un comandament moral: comporta-te corect in viata asta (acumuleaza karma buna) iar in viata viitoare te vei reincarna  cel putin la nivel de om, cu o soarta mai buna, daca nu chiar vei depasi nivelul uman, devenind unul dintre putinii iluminati.

In arealul crestin, repet, karma este echivalent cu soarta, destin. Si abia acum apare elementul interesant: daca exista karma – si majoritatea oamenilor cred ca exista – atunci nu noi suntem vinovati de ceea ce ni se intampla, ci altcineva, adica un fel de noi dar dintr-o viata anterioara, care nu am adunat karma buna. Ca urmare, ea nu poate fi schimbata. Cum sa-ti schimbi destinul? Cum sa-ti modifici soarta? Ei bine, karma poate fi schimbata. Pentru ca in realitate este doar povestea noastra de viata, pe care ne-o scriem fara sa ne dam seama inca din prima copilarie si apoi, in restul vietii, nu facem altceva decat sa o confirmam inconstient, sa avansam in poveste.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum se formeaza povestea noastra de viata si sa intelegi procesele care au loc pe parcursul ei, te invit sa mi te alaturi la workshopul “Karma: cum o schimbam? pe care il voi sustine in perioada urmatoare in colaborare cu Learning Network.

Vino, insa, doar daca vrei sa identifici trasaturile principale ale povestii tale de viata, sa vezi care iti sunt credintele limitative si sa afli cum iti poti “schimba soarta”! Pentru ca DA, viata ta poate lua un alt curs: cel pe care il doresti TU!

 

Categorie

Pentru mine, coachingul este un proces prin care coachul "trage covorul de sub picioarele clientului, in acelasi timp intinzandu-i cealalta mana... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.