fbpx Se cauta un lider in HR. Esti tu acela? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Se cauta un lider in HR. Esti tu acela?

Shrm a anuntat de curand lansarea cartii: Looking to Hire an HR Leader?, carte nominalizata recent si pentru premiul Small Business Book Award 2015.

Citeste si Rolul Departamentului de HR in 2015. 

Cartea vine in contextul cresterii accelerate a provocarilor din mediul de afaceri, cum ar fi cresterea competitivitatii, modificarile legislative ce au loc la nivel global si enunta inca odata rolul determinat pe care departamentele de HR trebuie sa il aiba in atingerea obiectivelor de business ale companiei. Cartea isi propune sa ofere informatie relevanta, pe care sa o poti accesa imediat si care sa te ajute sa iei decizii in recrutarea, selectia, angajarea si dezvoltarea personalului din departamentul de HR.

Este o resursa excelenta si pentru profesionistii in resurse umane care doresc sa obtina noi rezultate in cariera.

SHRM pune la dispozitia celor curiosi primul capitol spre lectura, il poti accesa integral aici. 

Autorea Phyllis G. Hartman a inclus in carte si instrumente de lucru care pot sa te sustina atat in luarea deciziei pentru construirea departamentului de HR cat si pe fiecare profesionist in parte in deciziile de cariera.

Citeste si Concentreaza-te pe individ pentru angajamentul general.

Hartman are peste 20 de ani de experienta in HR si a contrinuti si la scrierea cartii Never Get Lost Again, o alta carte care ofera solutii de dezvoltare celor ce isi doresc o cariera in HR.

Dezvoltarea departamentului de resurse umane poate fi facuta prin accesarea programelor de certificare. Vezi ce presupune o certificare de HR la SHRM.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.