fbpx Slavita Carmazan: In 2015 creste gradul de specificitate al programelor de dezvoltare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Slavita Carmazan: In 2015 creste gradul de specificitate al programelor de dezvoltare

Conversatia cu Slavita Carmazan, Learning & Development Manager la APT ne-a confirmat lucruri pe care si noi le observasem: cresterea gradului de specificitate al programelor si debutul in forta a lui 2015.

Learning NetworkL Cum a debutat 2015?

Slavita Carmanzan: Au fost lansate mai multe solicitari, in general pentru programe mai complexe de dezvoltare a competentelor comune (lucrul in echipa, oferire de feedback, comunicare si relationare, eficienta in email). De asemenea, au fost livrate programe adaptate pentru competente de management (evaluari de performanta).

L.N: Care sunt trendurile conturate pentru acest an?

S.C: Este mult mai manifest interesul companiilor pentru programe complexe si adaptate la publicul tinta (echipe de vanzari, echipe de recrutori, grupe de decidenti, manageri, operatori de date). Creste gradul de specificitate al programelor.

L.N: Care sunt cele mai cautate programe la final de Q1?

S.C: Programe de pregatire pentru anumite ocupatii (consilieri in cariera, recrutori, specialisti IT)

L.N: Ce se intampla cu programele de tip open? Mai sunt cautate? Sau companiile s-au orientat spre in-house?

S.C: Sunt solicitate programele cu certificare si programele destinate dezvoltarii personale (identificarea talentului pentru obtinerea performantei, inteligenta emotionala, comportamentul cu persoanele dificile, cum privim schimbarea)

L.N: Pe ce program sau programe mizati anul acesta? Programe cu certificare (consiliere in cariera, recrutor, formator, programe in house)

L.N: Ati adus ceva nou pe piata in 2015?

S.C: Posibilitatea ca participantii la trainingurile cu certificare sa faca practica efectiva.

 

 

 

 

 

 

 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.