[email protected] 0770 414 202

Rezerva locurile pe care le doresti!

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Cursul de Marketing Online iti prezinta o privire de ansamblu asupra metodelor de promovare online ce trebuie cunoscute azi: SEO, AdWords, Analytics, E-commerce SEO, Email marketing, Social media si Optimizare ratei de conversie, dar si cum interactioneaza ele pentru a creea o strategie de succes.

Urmand acest curs vei invata cum sa convingi vizitatorii site-ului tau sa cumpere dar si cum sa atragi pe site mai multi vizitatori interesate de oferta ta. Iti prezentam ce tehnici de marketing online functioneaza pentru proiectul tau, iti oferim insight-uri pentru a iti imbunatati strategia si iti vom arata practic cum sa folosesti uneltele de care ai nevoie.

Pentru cine este cursul 

Cursul se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in marketing online, antreprenorilor, persoanelor care deja lucreaza in acest domeniu. Informatiile pe care le veti obtine va ofera o imagine de ansamblu legata de activitatile, canalele necesare planificarii, implementarii si desfasurarii planului de marketing online. 

In cadrul lui vei invata : 

- Cum se realizeaza un plan de marketing online de succes
- Ce trebuie sa faceti pentru a creste traficul pe website
- Metode de imbunatatire a ratei de conversie
- Cum poate marketingul online sa contribuie la dezvoltarea unui business
- Ce uneltele de masurat si analizat traficul sa folositi
- Cum sa analizati comportamentul vizitatorilor pe site
- Cum sa va fidelizati clientii

Structura curs:

- Pasii in Marketing Online – care sunt canalele cuprinse in realizarea planului online
- Search Engine Optimization (SEO) – modalitati de imbunatatire a pozitiei site-ului in motoarele de cautare online, offline
- Search Engine Marketing – modalitati de planificare, implementare, optimizare campanii de marketing pe motoarele de cautare cu scopul de a obtine return on investment (ROI) accetabil
- E-mail Marketing – modalitati de planificare, creare, implementare si masurare a campaniilor de marketing prin e-mail
- Display Marketing – modalitatile de dezvoltare, planificare si organizare a campaniilor de bannere
- Social Media Marketing – identificare metodelor cu rezultate de comunicare prin retele sociale, tool-uri si facilitati ale retelelor sociale utilizate la constuirea si sustinerea relatiilor cu clientii
- Parteneriate Online – intelegerea instrumentului de promovare marketing afiliat
- Mobile Marketing – folosirea device-urilor mobile in campanii de marketing
- Web Analytics – focus pe intelegerea indicatorilor de performanta, pe alegera instrumentelor de masurare, pe rapoarte de analiza in scopul cresterii performantelor
- Strategia de marketing online – realizarea si implementarea unui plan online

In urma cursului poti aprofunda la un pret de cursant fidel, acele domenii care te intereseaza in special, urmand cursuri anume de SEO, Google AdWords, Google Analytics, E-commerce sau Email Marketing.

Scopul cursurilor

Prin cursurile de marketing online dorim sa iti oferim toate cunostintele de care ai nevoie pentru a iti dezvolta proiectele folosind metode corecte si care dau rezultate, indiferent cat de mare sau mica este afacerea ta. Punem accent pe practica si pe cele mai noi tehnologii aparute in lumea digitala si a marketingului pe internet.

Cursurile de marketing online furnizeaza cunostintele care stau la baza principiilor marketingului online si abilitatile necesare pentru a pune in aplicare strategia de marketing online.

 


Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Formular rezervare curs

Arie geografica

Bucuresti

Nivel curs

Incepator
Intermediar

Format livrare

Curs Open/Deschis
Curs In House

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Scroll to Top
// //