Oamenilor le place schimbarea, dar nu le place sa fie schimbati!

Schimbarea se intampla in fiecare tip de organizatie, in fiecare zi. Fie ca este vorba de o fuziune, o realocare, o restructurare, o schimbare de strategie sau o schimbare a procedurilor. Gestionarea schimbarii este o sarcina permanenta a oricarui manager. Este in fata ta si nu poti scapa de ea!

Procesul schimbarii este o reala provocare, deoarece marea majoritate a oamenilor tai nu au initiat ei insisi schimbarea. Asadar, cum ii faci pe oameni sa accepte o transformare care le este impusa? Cum facilitezi procesul mental si emotional al oamenilor tai, ca sa ii determini sa renunte la vechile obiceiuri si sa contribuie in mod constructiv la noua situatie? Cum transformi rezistenta oamenilor intr-o resursa care inlesneste drumul spre succes?

In cadrul acestui seminar interactiv, QuickLearn  va invata cum sa va antrenati oamenii intr-un context de schimbare, intr-o maniera inspirationala, motivandu-i  sa se implice si sa isi utilizeze cunostiintele in mod activ pentru un plus de valoare adaugata.

Seminarul QuickLearn “Esti un antrenor care poate inspira?!” se axeaza pe:

  • Cum sa “vinzi” o schimbare

In orice proces de schimbare, oamenii se gandesc in primul rand la intrebarea: "Care este castigul/beneficiul meu de aici?”

  • Cum sa ii determini pe oamenii tai sa-si exprime opiniile si sentimentele cu privire la schimbare

Nu conteaza cat de eficient vei vinde schimbarea, unii dintre oamenii tai o vor adopta imediat, unii vor avea indoieli, iar altii se vor opune. E bine de stiut care este pozitia echipei tale in fata noilor obiective.

  • Cum sa creezi o sinergie in cadrul echipei, in timpul procesului de schimbare

Schimbarea ne poate aduce laolalta sau dezbina. O atmosfera constructiva si de sprijin comun creeaza un sentiment de siguranța. Trebuie evitat ca cineva sa se simta singur si izolat in procesul lor de tranzitie.

  • Cum sa utilizezi toate resursele posibile pentru a-i face oamenii tai sa isi modifice intr-adevar perceptia si atitudinea in timpul procesului de schimbare

Atunci cand oamenii se simt in siguranta, ei pot avea mai multa incredere in fortele proprii. Oferind suport oamenilor tai in identificarea si alocarea tuturor resurselor necesare unei bune tranzitii, vei creste increderea personala a echipei si totodata iti vei spori sansele de succes.

  • Exercitii exemplificative privind  procesul de tranzitie psihologica si emotionala a oamenilor tai

Daca doresti sa ai o imagine completa a procesului de schimbare, aceste exercitii te vor ajuta sa detii controlul actiunilor echipei si evitarea incidentelor.

Tip Seminar interactiv

Locatie

Durata

09:00 – 16:30

Facilitatori

  • Trainer principal: John Bax
  • Trainer secund: Raul Grigorescu

Numar participanti: 15 – 20

Pret

Descriere

Pret in lei

Termeni

   

Pret lista/pers

595

1 persoana

 

Pret cu discount 10%

535

pentru 2 sau 3 persoane, pentru fiecare persoana

 

Pret cu discount 15%

506

pentru mai mult de trei persoane, pentru fiecare persoana

 

Pret „early bird” extra 10%

discount aditional pentru plata efectuata cu cel putin 7 zile lucratoare inainte de eveniment

 


Pentru informatii si inscrieri:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Formular inscriere

Organizator

Data

13 Dec 2017

Ora

9 : 00

Localitate

Bucuresti

Facilitator

Pentru informatii si inscrieri:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Formular inscriere

Scroll to Top
// //