[email protected] 0770 414 202

Bio

Payroll Manager - Accace Romania

De mai bine de 7 ani se ani se afla intr-o continua calatorie prin lumea externalizarii de servicii payroll si administrare de personal, reusind in tot acest timp sa isi pastreze o abordare debordanta de energie asupra provocarilor din domeniu, totodata  pasiunea pentru oameni.

Diversele experiente consumate alaturi de colegi implicati si motivati, in companii ca BIA Human Resources,  Smartree Romania, Nexus Romsystems, Barnett McCall  i- au intarit credinta ca in orice afacere, oamenii si relatiile ce se creaza intre acestia reprezinta ingredientele cheie ale reusitei.

In prezent Maria conduce echipa departamentului de externalizare servicii salarizare si administrare HR , in cadrul companiei Accace. Fiind o fire pozitiva si curioasa  gaseste in orice situatie un aspect care se poate tranforma intr-un avantaj, cu conditia sa fie privit din unghiul correct, reuseste astfel sa  inspire celor din jur credinta ca nici un efort nu este in zadar vreodata.

Atat in plan professional cat si personal, Maria cosidera ca ingrendientul princpial in interactiunea cu partenerii, clientii sau colegii este comunicarea prin autenticitatea dialogului si mentinerea unei atitudini deschise, optimiste. 

In cadrul Accace, Maria este unul dintre partenerii PR de baza prin numeroasele articole pe care le scrie si le publica in presa online si cea scrisa, initierea de studii regionale asupra pozitionarii Romaniei in regiunea CEE in diferite sectoare,  participarea la emisiuni TV cu tematici relevante  salarizarii, contributii sociale, fiind astfel o prezenta constanta in media


Scroll to Top
// //