[email protected] 0770 414 202

Cele 5 elemente ale well-being-ului


Cele cinci elemente esențiale ale bunăstării sunt factorii statistici distinctivi ai bunăstării, identificați și stabiliți de cercetarea extensivă a lui Gallup. Ele sunt elementele universale ale bunăstării care diferențiază o viață înfloritoare de una plină de suferință.

Iată care sunt cele 5 elemente cheie care ne fac fericiți, prosperi și satisfăcuți:

1. Well-Being-ul emoțional - capacitatea de a practica tehnicile de gestionare a stresului, de a fi flexibil și de a genera emoțiile care conduc la sentimente și emoții pozitive.

2. Well-Being-ul fizic - capacitatea de a îmbunătăți funcționarea corpului prin intermediul unei alimentații sănătoase și al unor bune obiceiuri de exerciții fizice.

3. Well-Being-ul social — capacitatea de a comunica, de a dezvolta relații pozitive și semnificative cu ceilalți și de a menține o rețea de sprijin care să te ajute să depășești singurătatea.

4. Well-Being-ul la locul de muncă — abilitatea de a-ți urmări interesele, valorile și scopul, pentru a câștiga în mod profesionist sens, fericire și îmbogățire.

5. Well-Being-ul societar sau comunitar - abilitatea de a participa activ la o comunitate, o cultură și un mediu înfloritoare.
 

Te așteptăm la Ultimate Well Being Experience, evenimentul adresat profesioniștilor în resurse umane, 
compensații și beneficii, antreprenorilor, consultanților de business, managerilor și psihologilor organizaționali!

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...

Companie

Scroll to Top
// //