[email protected] 0770 414 202

L&D: Adevăr sau provocare cu Dan Suciu


Learning Network Festival este un eveniment de experimentare și învățare adresat specialiștilor L&D din companii. Trendul este de a pune accentul pe aspectul strategic pe care funcțiunea de L&D o are în organizație. În pregătirea Learning Network Festival  am stat de vorbă cu facilitatorii despre L&D în organizații și cariera în L&D. Ediția a V-a are tema Design. Delivery. Technology și se va desfășura în 26 - 28 septembrie la Teatrul Elisabeta din București. În finalul interviului fiecare facilitator ne spune dacă în Festival alege #adevăr sau #provocare - despre learning & development, desigur.

Cu ce gând vii anul acesta la Festival? Ce experiență propune workshopul/prezentarea ta?

Mircea Suciu: Ca de fiecare dată vin cu gândul de a învăța lucruri noi pe care să le pot adapta ulterior în propriile traininguri. Prezentarea mea utilizează un joc specific trainingurilor de comunicare adaptat pentru a demonstra ideea de îmbunătățire continuă într-un mediu Agile.

Cum ai ajuns să lucrezi în acest domeniu?

Mircea Suciu: Din plăcerea de a explica celorlalți lucruri care mă fascinau. În timp doar a crescut audiența.

Ce sfat ți-ar fi fost util la începutul carierei?

Mircea Suciu: Sunt atât de multe sfaturi de care nu am reușit să țin cont, incât cu siguranță aș fi reușit să îl ignor și pe acesta.

În ce activități îți găsești inspirația?

Mircea Suciu: Joacă, citit, meditat.

Ce te face să te trezești dimineața și pe la ce oră?

Mircea Suciu: Pe la 6:15 fix de teama să nu pornesca alarma telefonului.

Ai un ritual pe care îl faci înainte de a te întâlni cu participanții la un curs sau eveniment?

Mircea Suciu: Fumez :)

Dacă funcțiunea de L&D ar fi un animal, care ar fi? Dar un fel de mâncare?

Mircea Suciu: Omidă. Pizza calzone.

Adevar sau provocare? 

Mircea Suciu: Adevar.

 

Autor

Dan Suciu

 Dan Suciu, Trainer și consultant Colors in Projects, Având peste 20 de ani de experienţă în dezvoltarea proiectelor software, Dan are cunoştinţe aprofundate atât teoretice cât şi practice legate de diverse metodologii de gestionare a proiectelor, în special cele Agile. La acestea se adaugă experienţa de peste 8 ani de instruire în Gestiunea Proiectelor Software şi Metodologii Agile de dezvoltare...

Companie

Scroll to Top
// //