Mergi la conţinutul principal
Cum luam decizii din perspectiva teoriei jocurilor

In afaceri, orice decizie gresita pe care o luam se concretizeaza in pierderi si, de multe ori, astfel de rezultate sunt inexplicabile pentru management.

Poza
Poza

Learning Network este portalul care sustine invatarea si dezvoltarea personala ca instrumente esentiale de business. Aici gasesti cele mai noi stiri, articole, studii de caz si bune practici din industrie. Scopul nostru este sa ii ajutam pe cei care sunt in cautarea unor programe de invatare sa identifice rapid si corect programe relvante, sustinute de profesionisti experiementati si demni de incredere, adaptate nevoilor de dezvotare si optmizate bugetului disponibil.

 

Cu o echipa de peste 35 de traineri și experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de training si consultanta, fiind listata anual in clasamentele ZF si fiind desemnată in 2012 compania de training a anului.

Portofoliul sau include mai multe directii:

Pana in 2017 parte a grupului APT de companii de resurse umane, APT Evolution se concentreaza pe sustinerea proceselor de dezvoltare ale angajatilor sustinand atat companiile prin gama larga de servicii cat si persoanele care isi doresc sa faca urmatorul pas in cariera. Astazi deținem un bogat portofoliu de training si servicii de dezvoltare complexe: assessment/ development centers, evaluare 360, consultanta, consiliere in cariera si team building.

Abonează-te la Simulari de business