Mergi la conţinutul principal
Schimbare? Organizational Design? Aici, cărțile de care ai nevoie!

Cercetările arată că 70% dintre toate inițiativele de schimbare în organizație eșuează, marea lor parte din cauza unui leadership deficitar al schimbării. 3 factori joacă în asta un rol esențial.

Cele mai bune cărți de business ale lui 2018

Este timpul bilanțurilor, al top-urilor, al concluziilor. Este timpul în care privim înapoi și vedem ce putem face mai bine în următorul an.

Impact Hub Bucharest organizează evenimentul-manifest Fears & Failures 2018

Indiferent dacă suntem antreprenori, angajați, facilitatori, freelanceri sau reprezentăm un ONG, fiecare dintre noi a dat greș la un moment dat.

Alina Ioniță: Am servit bine azi? Este valoros ceea ce am dat azi?

În prima parte a acestui interviu, spuneam că primul gând pe care l-am avut după ce l-am finalizat a fost, de fapt, o mare nedumerire: De ce un astfel de om nu a scris până acum o carte care să dev

Alina Ioniță: Construiește-ți strategia de achiziții cu strategia ta de viață!

Primul gând pe care l-am avut după ce am finalizat acest interviu a fost, de fapt, o mare nedumerire: De ce un astfel de om nu a scris până acum o carte care să devină un reper în domeniul achiziți

10 instrumente de Design Thinking (II)

Așa cum spuneam în prima parte a materialului pe această temă, Design Thinking reprezintă

10 instrumente de Design Thinking (I)

Design Thinking reprezintă o metodologie de proiectare care oferă o abordare de rezolvare a problemei bazată pe soluții.

Managementul strategic al furnizorilor

Deoarece reducerea costurilor a devenit una dintre cele mai mari provocări din business în ziua de astăzi, presiunea care se așază pe departamentul de achiziții este una uriașă. 

Abonează-te la Strategie de business