Mergi la conţinutul principal

Learning by Having FUN – PM Galaxy

Categorie
Project Management
Durata
1 Zi
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Nivel
Avansat
Certificari
Curs finalizat cu diplomă de participare emisă de Colors in Projects (cu recunoaștere internațională – PMI).
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Learning by Having FUN – PM Galaxy

Obiectivul principal al acestui workshop constă în prezentarea într-un mod inedit, a cunoștințelor de bază din managementul proiectelor, precum și a celor mai bune practici în domeniu. Boardgame-ul PM Galaxy își propune să testeze cunoștințele și abilitățile de management de proiect, într-un mod distractiv, pe un traseu plin de provocări, în care singura constantă este lupta pentru resurse.

Un joc plin de bună dispoziție și momente de AHA! legate de bune practici în Managementul Proiectelor.

De ce să vin?

Aducem un plus de culoare modalităților tradiționale de instruire, bazându-ne pe dinamism, interactivitate, învățare activă și bună dispoziție. Credem cu tărie în puterea jocului, a metaforei și în inteligența participanților. Sesiunile noastre de instruire nu sunt și nu vor fi niciodată plictisitoare.

În prima jumătate a zilei va fi realizată o trecere în revistă a teoriei, iar în partea a doua cunoștințele sunt reluate în joc.

Ce voi afla?

Învățare prin experimentare și amuzament

  • Implicarea ”jucătorilor” în situații concrete de proiect în care sunt necesare decizii de management ale proiectelor/echipei
  • Conștientizarea importanței unor decizii luate pe parcursul proiectului și a implicațiilor acestora pentru finalizarea cu succes a proiectului
  • Colaborare între echipele de proiect pentru gestionarea resurselor limitate
  • Recapitularea cunoștințelor de bază de managementul proiectelor

Cum vom lucra?

  • Prezentări, discuţii, interpretări, exemple, studii de caz;
  • „Learning by having fun” – sesiune de recapitulare și fixare a cunoștințelor cu ajutorul unui boardgame pe teme de managementul proiectelor (PM Galaxy Boardgame)

Acreditări

  • Curs finalizat cu diplomă de participare emisă de Colors in Projects (cu recunoaștere internațională – PMI).
  • 7 ore contact direct eligibile pentru înscrierea la examenele PMI;
  • 7 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.

*Colors in Projects (Confucius Consulting SRL) a fost auditată şi recunoscută ca Global Registered Education Provider (R.E.P.) de către Project Management Institute (PMI).

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: