Mergi la conţinutul principal

Seminar „Fii Maestru În Arta Influenţării! Cum să obţii un DA de la ceilalţi”, QuickLearn (Workshop de seară)

Trainer
Durata
3 ore
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Dacă doreşti să îţi atingi obiectivele ai nevoie de sprijinul oamenilor. Dar pentru a obţine acest sprijin oamenii trebuie influenţaţi. Dar cum îi influenţezi ca ei să spună ’DA’? ’DA’ spune un potenţial client când doreşte să-ţi cumpere produsul sau serviciul. ’DA’ spune un furnizor atunci când îţi oferă cel mai bun preţ. ’DA’ spune un manager atunci când îţi acceptă propunerea. ’DA’ spun angajaţii când sunt de acord cu decizia ta.

Arta influențării nu este un talent cu care ne naștem. Chiar dacă mulți dintre noi am folosit de-a lungul vieții ’Puterea De Influențare’. Fie cănd am cerut mai mulți bani de buzunar de la părinți, cănd am determinat un profesor să ne acorde o notă mai mare, cănd am convins un coleg de clasă să facem ceva trăznit împreună, un recrutor să ne pună pe lista scurtă de candidaţi, fie atunci când negociam o reducere la preţul maşinii pe care ne-o doream atât de tare.

Ei bine, şi tu ai fost influenţat de alţii să spui ’DA’. Ce a făcut oare celălalt pentru a te convinge? Cum a reuşit să-ţi creeze acel sentiment de simpatie? Şi să te facă să simţi că eşti de acord cu propunerea lui? Iar în final să te decizi să o accepţi?

Răspunsurile la aceste întrebări le vei primi în cadrul seminarului QuickLearn de la Bogdan Grigore, trainer principal. El te va conduce printre principiile influenţării, cum să le recunoşti şi să le aplici, îţi va facilita cunoştinţele şi efectele strategiilor şi tehnicilor de influenţare, şi îţi va acorda posibilitatea de a le exersa.

Seminarul QuickLearn Puterea Influenţării te direcţionează printre etapele principale în influenţarea oamenilor:

Etapa 1: Principiile de bază ale influenței!

În cartea sa ‚Influenţa: Psihologia Persuasiunii’ Prof.Univ.Dr. Robert Cialdini de la Universitatea de Stat Arizona, specialitatea Psihologie şi Marketing, prezintă şase principii de bază care guvernează modul în care noi influenţăm şi suntem influenţaţi de alţii. Aceste principii sunt baza multor strategii şi tehnici de influenţare.

Etapa a 2-a: Conectează-te!

Pentru a-ți crește șansele de a influența oamenii este de mare ajutor să poți construi un contact bun cu aceștia. Vei afla despre și vei practica abilitățile de conectare cu diverși oameni în cel mai rapid mod posibil.

Etapa a 3-a: Urmează!

Pentru a descoperi ce anume influenţează oamenii trebuie să fii prezent, să vezi şi să auzi orice indiciu important. Vei afla despre şi vei practica abilităţi în a urma cealaltă parte şi a descoperi ocazii pentru a o influenţa.

Etapa a 4-a: Condu!

Pentru a-ți atinge obiectivele vei avea nevoie să preiei conducerea în acest proces. Vei afla despre și vei practica abilitățile de a conduce procesul de influențare în moduri diferite și la niveluri diferite.

Profită de oportunitatea participării la acest seminar QuickLearn care te face:

  • să înţelegi şi să aplici principiile de baza ale influenţării
  • să devii mai conștient de existenţa propriilor abilități de influențare și cum să le folosești la maxim
  • să înveţi cum să convingi şi să negociezi mai bine prin prisma unor noi strategii şi tehnici de influenţare
  • să exersezi acele mici secrete care s-au dovedit deja de mare succes
  • să găseşti moduri creative de a face o diferență surprinzătoare

Program Workshop de seară: 17.30 - 20.30

    Data si locatie
    Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: