Mergi la conţinutul principal

Seminar „Improvizează în Afaceri!”, QuickLearn (Workshop de seară)

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Durata
3 ore
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Ştim cu toţii citate ca: "Dacă faci ceea ce ai făcut dintotdeauna, întotdeauna vei obține același lucru" (Henry Ford) şi "nu ne putem rezolva problemele folosind același nivel de gândire care le-a creat" (Albert Einstein). Aceste citate au fost enunțate cu multe decenii în urmă.

Este remarcabil cât de adevarate  sunt încă, mai ales în aceste vremuri moderne marcate de schimbări continue, diversitate şi complexitate. Un context în care rezolvarea problemelor şi procesul de luare a deciziilor, mai mult decât oricând, presupun flexibilitate, adaptabilitate şi creativitate. Și exact acest lucru face improvizația în afaceri!

În workshop-ul „Improvizează în afaceri!”  vei învăța să ieși din zona ta de confort şi să experimentezi cu:

  • găsirea de soluţii şi luarea de decizii într-un mod diferit față de cel obișnuit
  • gândirea non-conformistă
  • cum să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită
  • cum să simplifici și să elaborezi concepte şi strategii
  • construirea de strategii folosind ideile altor oameni

La jobul tău ai descoperit modelele de lucru care funcţionează bine pentru tine. Nimic rău nu se poate întâmpla. Dar nici nimic mai bun! Rutina înseamnă confort. Improvizaţia generează energie!

Program Workshop de seară: 17.30 - 20.30

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: