fbpx Workshop „Comunicare Asertivă” - DAR Training | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Workshop „Comunicare Asertivă” - DAR Training

Nivel
Intermediar
Certificari
Descriere

În tumultul activităților zilnice, e foarte posibil, să reacționezi automat, din obișnuință în loc să răspunzi conștient și aliniindu-ne la ceea ce este important pentru tine, la valorile și drepturile tale.  Faptul că răspunzi automat nu înseamnă că așa simți și gândești, ci înseamnă că un anume tipar mental te determină să răspunzi așa...

Deseori, în grupuri sau comunități, de orice natură ar fi ele (companii, familie, relații personale etc), apar probleme, tocmai pentru că tipul de comunicare pe care îl folosim, nu este aliniat cu felul nostru de a fi și nu susține modul în care noi înșine funcționăm.

Experiența m-a învățat că, o comunicare potrivită și benefică, înseamnă că, în mesajele pe care le formulez, țin cont atât de cei cu care interacționez, cât și de mine și de drepturile și valorile mele.

 

Comunicarea asertivă este cel mai eficient mod de comunicare! Te ajută să rămâi conectat la obiectivele și dorințele tale, fiind în acord cu valorile tale și respectându-i și pe ceilalți așa cum te respecți pe tine însuți.

Cu răbdare, flexibilitate și antrenament, asertivitatea se învață și aduce celui care o practică, mai multă eficiență în tot ceea ce face, claritate, libertate și liniște interioară. 

 

La finalul acestui Workshop participanții vor cunoaște:

  • Comportamente dezirabile de asertivitate
  • Beneficiile asertivității
  • Nivelul propriu de asertivitate
  • Care sunt principalele tipuri de comunicare
  • Limbajul non-verbal în asertivitate

 

Trainer/Facilitator

Dana Russu, cu o experiență de peste 18 ani în managementul vânzărilor, este licențiată in Comunicare, Formator certificat ANC și și-a obținut titlul de MBA cu o lucrare științifică în domeniul coaching-ului. 

‘’Cred cu tărie că evoluția personală este posibilă, atunci când ne dăm voie să fim flexibili, să abordăm un mod nou de a gândi și să experimentăm.

Orizonturile se deschid, când se deschide mintea!‘’

 

Ce spun participanții la alte cursuri, pe care le-am facilitat:

‘’A fost cel mai frumos workshop la care am participat vreodată! Foarte interactiv, foarte challenging, foarte entertaining. ‘’ E.C. – medic stomatolog

‘’Am avut multe conștientizări și am învățat foarte multe!‘’ M.I.

‘’Plec de aici cu o mare încredere în mine! Mulțumesc!‘’ M.P.

‘’Îți mulțumesc pentru toate informațiile pe care  mi le-ai împărtășit și pe care le-am primit cu mare bucurie și deschidere. Multumesc!‘’ A.I.

‘’Am învățat lucruri utile pentru mine, despre mine și despre oameni.  Aș dori să mai iau parte la astfel de evenimente.‘’ L.D.

‘’Am ales să particip la un workshop prezentat de Dana Russu, comunicarea asertivă.
Workshop-ul , prezentat de Dana, este unul interactiv. Astfel dezbaterile pe tema propusă te ajută să aprofundezi informația. Suntem diferiți și avem opinii diferite iar Dana cu calmitate reușește să conducă dezbaterea într-o direcție prietenoasă.

Am realizat și înțeles că am și drepturi. În urma acestui workshop am ințeles că am dreptul să nu mă justific pentru ceea ce spun și fac, în limita bunului simț. Am acest defect de a mă justifica in fața oamenilor pentru deciziile pe care le iau. M-a ajutat dându-mi curajul de a mă răzgândi si de a refuza persoane superficiale.’’ O.I.

‘’Mi-a plăcut foarte mult că la workshop-ul de comunicare asertivă, la care am participat, au fost implicați toți participanții și că am făcut  exerciții practice.’’ N.R.

 

Workshop-ul se desfășoară cu un număr limitat de participanți, astfel încât experiența de învățare să poată fi cât mai bine asimilată de fiecare participant.

 

Un participant este considerat înscris după achitarea taxei de participare.

 

Te aștept cu drag! :)

Cerere curs inhouse