Rezerva locurile pe care le doresti!

Această experiență de 2 zile este poate cea mai prietenoasă și atractivă modalitate de inițiere în lucrul cu procese și sisteme organizaționale. Adesea aceste topicuri sunt privite ca unele aride sau rezervate "inginerilor" și deci ocolite. De ce este o problemă? Pentru că performanța unei echipe vine în egală măsură din ambele surse: oameni și cadrul de organizare a muncii lor împreună. Un manager care se concentrează exclusiv pe una dintre ele, este manager doar pe jumătate.

Participând la acest curs de două zile veți dobândi premisele echilibrării celor două dimensiuni.

  • Veți deprinde capacitatea de a vedea rapid decalajele dintre ceea ce credem că facem și ceea ce facem efectiv într-o organizație, veți putea observa dezalinierile interne (interdepartamentale, etc) sau cele în relația cu clienții.
  • Veți fi capabili să provocați și să inovați alături de echipa voastră modul curent de a face lucrurile, cu rezultate operaționale imediate în termeni de timpi, calitate, volum de deservire sau producție, cost, etc.

380 EUR + TVA / persoană / 2 zile de curs

costul include participarea la cele două zile de curs, pauzele de prânz și cafea, manualul de curs, resursele necesare desfășurării simulărilor, certificat de participare, Kit de implementare, resurse online recapitulative, testare finală.

Dimensiune grupă: 6-12 participanți

 


Pentru informatii si inscrieri:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Formular rezervare curs

Arie geografica

Bucuresti

Format livrare

Open/Deschis
In house

Pentru informatii si inscrieri:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Scroll to Top
// //