[email protected] 0770 414 202

Learning Network estimeaza pentru Dumneavoastra data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate si a optiunii de transport alese. Odata ce ati lansat comanda veti putea vedea atat data expedierii cat si termenul de livrare estimate de noi in email-ul de confirmare precum si in sumarul comenzii din contul Dumneavoastra.

1. Prin Fan Curier (peste tot in tara): 4 -5 zile de la data finalizarii comenzii. Orice alta intarziere sau indisponibilitate a produsului comandat in aceasta perioada va fi anuntata prin email. Trebuie sa aveti in vedere ca daca localitatea catre care vreti livrarea nu figureaza in lista localitatilor in care Fan Courier centre, costurile cresc foarte mult in functie de numarul de kilometri distanta fata de un centru Fan Courier, acest lucru nu poate aparea pe proforma care va este emisa automat atunci cand efectuati o comanda. Pentru a verifica lista localitatilor cu livrare Fan Curier fara costuri pentru kilometri suplimentari click aici.

2. Prin Posta Romana (peste tot in tara): 7 – 8 zile de la data finalizarii comenzii.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Costurile de transport depind de metodele si optiunile pentru expediere si transport pe care le alegeti. 

MODALITATI DE PLATA

Modalitatea de plata se alege din formularul de comanda si poate fi facuta cu card, ramburs sau cu ordin de plata* 

 (*cu card si prin ordin de plata cheltuielile de transport sunt mai mici)  

Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea pachetului.

De asemenea va rugam, tinand cont de valoarea coletului, sa optati pentru trimiterea produselor prin curier. In felul acesta produsele va vor fi livrate direct acasa, sunteti sunat in cazul in care nu sunteti gasit, iar produsele sunt manevrate cu mai multa grija.

Scroll to Top
// //