[email protected] 0770 414 202
LD Industry Survey

Learning Network te invită să participi la L&D Industry Survey cercetare de piață despre industria de learning & development din România

Studiul isi propune sa ofere insight-uri utile pentru dezvoltarea pieței de L&D prin îmbunătățirea practicilor existente. Aceste insight-uri se adresează atât comunității de HR și L&D, cât și specialiștilor ce dezvoltă și ofera programe de L&D. Un alt obiectiv este acela de a identifica cele mai apreciate subiecte de training din organizații. Cele mai utilizate și apreciate companii furnizoare de programe de formare, cei mai apreciiați traineri și coachi vor fi celebarți la Gala L&D Awards 2019.
Chestionarul se adresează specialiștilor în learning & development și resurse umane și managerilor care au achiziționat progame de formare în anul 2018. Link-ul pentru cercetare va fi trimis într-un mail separat, după validarea eligibilității funcției. Vă rugăm completați toate câmpurile formularului. Participanții la survey vor primi cu titlu gratuit un abstract al cercetării în format pdf. Abstractul va conține date relevante despre piața de learning & development în Romania.

Scroll to Top
// //