fbpx Business Process Model and Notation 2.0 Specialist [Online] - Certificare Internaţională | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Business Process Model and Notation 2.0 Specialist [Online] - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Eficienta Productivitate
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Certificari
LSSIAP: BPMN 2.0 SPECIALIST
Data si locatie
Cere program personalizat:

Constientizarea proceselor si a ceea ce inseamna proces a devenit un aspect tot mai important. Mai mult decat atat, este critic ca in momentul in care un proces este modelat, sa poata fi citit si inteles cu usurinta.

Business Process Model and Notation (BPMN 2.0) reprezintă un standard pentru modelarea proceselor de business, care oferă o notaţie grafică a proceselor într-o diagramă de proces.

Vă oferim un curs interactiv de trei zile cu scopul de a familiariza participanţii cu instrumentele şi tehnicile BPMN 2.0.  La finalul cursului, participanţii vor dobandi abilitatile de a  crea o diagramă de proces BPMN corectă şi bine definită, şi de asemenea, de a dezvolta documentaţia aferenta acelui proces folosind standarde internaţional acceptate.

În urma participării la acest program veți fi în măsură să:

  • Înțelegeți nevoia de a construi un model grafic al procesului
  • Modelați procesele folosind cel mai folosit standard de modelare BPMN
  • Elaborați o diagramă de proces corectă și conformă cu principiile de modelare
  • Transferați o diagramă de proces viabilă către echipele tehnice în vederea implementării și execuției procesului

Cui se adresează: Analişti de sisteme, analişti de business, manageri de proiecte IT, manageri de proiecte, coordonatori de proiecte, analişti de proiecte, lideri de proiecte, senior project manageri, lideri de echipă, product manageri.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 35 de întrebări cu răspunsuri multiple plus un exercițiu practic de modelare și analiză de proces. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.

 

Sesiuni BPMN 2.0 Specialist cu certificare internationala LSSIAP,  sunt desfasurate online, live si au durata de 3 zile, urmate de 1 zi recapitulare generala si examen de certificare internationala.

  

Cursurile se vor desfasura in urmatoarele perioade:

  • 08 - 10.05.2023 curs,  11.05.2023 recapitulare generala si examen
  • 12 - 14.12.2023 curs,  15.12.2023 recapitulare generala si examen


 

Data si locatie
Cere program personalizat: