Mergi la conţinutul principal

Building the Learning Plan - ODLab

Categorie
Learning & Development
Resurse Umane
Tip eveniment
Curs In House
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

''Abilitatea de a invata a unei organizatii si de a transpune rapid aceasta invatare in actiune reprezinta avantajul competitiv absolut.'' (Jack Welch)

 

Ce: Building the Learning Plan

Cum transformi o misiune imposibila intr-una indeplinita cu succes?

 

De ce:

pentru ca...

An de an, esti responsabil de crearea celui mai bun plan de invatare. De fapt, a planului perfect. Cel care sa satisfaca toate nevoile organizatiei si care, in acelasi timp, sa satisfaca si nevoile si asteptarile fiecarui om de a carui dezvoltare tot tu esti direct responsabil.

Astfel, intre nevoi, acces, dorinte si posibilitatile de aplicare, planul tau este nevoie sa le aiba pe toate si sa fie axul dupa care oamenii si organizatia sa se ghideze, sa functioneze si sa creasca.

Stim ca un expert ca tine cunoaste foarte bine importanta acestui proces si ca este in permanenta interesat sa gaseasca cele mai bune strategii si metode pentru a-l optimiza.

Si mai stim ca tu cunosti mai bine ca oricine ca invatarea este principalul factor pentru dezvoltare si evolutie. A fiecaruia dintre noi in parte si a organizatiilor pe care le duram. Asa cum stii ca adevarata invatare, cea care conduce la dezvoltare si schimbare pozitiva, este continua. Se produce zi de zi si secunda de secunda, fiind un proces in permanenta derulare si transformare pentru care avem sa fim mereu pregatiti.

De aceea, te invitam sa te alaturi workshopului Building the Learning Plan din cadrul programului nostru ODLab, in care sa parcurgem si sa gasim impreuna, dezbatand, impartasind experiente, lectii, obstacole si realizari, cel mai eficiente si mai potrivite metode si tehnici pentru construirea unui plan de invatare cu adevarat functional si de succes.

Punctul nostru de vedere:

Da, planul de invatare este cel pe care se axeaza dezvoltarea intregii organizatii. De la primul la ultimul sau membru. De la cea mai mica actiune pana la cea mai importanta. Iar anii de experienta si de practica ne-au invatat ca, daca vrei sa vezi care este stadiul de dezvoltare, nivelul de succes si sansele de durabilitate, poti vedea toate acestea in planul sau de invatare. Cel in care se reflecta toate acestea si care este nevoie sa cuprinda intr-un mod armonios, echilibrat si sustenabil toate aspectele strategice, operationale si functionale ale organizatiei cu tot ceea ce aceasta inseamna.

Pare o misiune imposibila, nu?

Pare...

Nu spunem ca este floare la ureche. Insa, asa cum pentru fiecare problema exista o solutie, asa si pentru fiecare plan de invatare exista si expertul care sa-i "vina de hac". Acel expert care intelege ca invatarea este o munca de echipa si ca cele mai bune solutii se gasesc atunci cand le cauti alaturi de altii cu preocupari si interese comune.

Te asteptam la acest workshop unde vom analiza concret si cu rezultate si solutii cat se poate de practice o serie de studii de caz, trecand de la stiinta, la implicatii si, in final, ajungand la aplicatiile cautate si dorite de noi toti.

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: