fbpx Business Process Management Expert [Online] - Certificare Internaţională | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Business Process Management Expert [Online] - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Project Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Intermediar
Avansat
Certificari
LSSIAP: BPM Certified Expert
Data si locatie
Cere program personalizat:

Business Process Management - Programe de Certificare Internaţională  LSSIAP

BPM reprezintă o modalitate de evaluare, îmbunătățire și monitorizare a proceselor de business în cadrul unei organizații asigurând transparența și vizibilitatea acestora.

Aceasta este o metodă aplicabilă în orice tip de organizație, cu scopul de a asigura eficiență și eficacitate proceselor și se referă la înțelegerea și controlul continuu al proceselor de business. 

 

Un BPM Certified Expert se comportă ca un catalizator  între client, stakeholders și angajați, prin identificarea nevoilor de business ale unei organizații.

Dobândirea certificării BPM Expert reprezintă o declarație publică a gradului de profesionalism și a capacității de gestionare a schimbărilor în cadrul proceselor interne, a capacității de formare a angajaților în domeniul BPM, și a abilității de a folosi toate instrumenele BPM la cel mai mare nivel.

Vă oferim un curs interactiv de 3 zile cu scopul de a familiariza participanții cu instrumentele și tehnicile Business Process Management. Prin utilizarea instrumentelor de modelare, veți fi în măsură să efectuați simulări și analize asupra proceselor AS IS (stadiul proceselor actuale) și asupra proceselor TO BE (stadiul proceselor îmbunătățite).

În urma participării la acest program veți fi în măsură să:

  • Stabiliți gradul de maturitate al procesului
  • Modelați și să analizați procesele AS IS și să generați un plan de acțiune pentru îmbunătățirea acestora
  • Elaborați și implementați planuri de îmbunătățire la nivel organizațional
  • Obțineți operațiuni mai rapide (cu până la 60 %)
  • Determinați gradul de calitate al unui proces de business
  • Planificați proiecte de îmbunătăţire și să analizați rezultatele

Cui se adresează: Analişti de sisteme, analişti de business, manageri de proiecte IT, manageri de proiecte, coordonatori de proiecte, analişti de proiecte, lideri de proiecte, senior project manageri, lideri de echipă, product manageri.

Sesiunile BPM Expert cu certificare internationala  LSSIAP, se desfasora online, live :   au durata de 3 zile, urmate de 1 zi recapitulare generala si examen de certificare internationala.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 50 de întrebări cu răspunsuri multiple plus un exercițiu practic de modelare și analiză de proces. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.

Program de cursuri :

06 – 08.03.2023 curs, 09.03.2023 – recapitulare generala si examen

17 – 19.10.2023 curs, 20.10.2023 – recapitulare generala si examen

 

Data si locatie
Cere program personalizat: