Mergi la conţinutul principal

Curs: HR Business Partner

Categorie
Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Ce este cursul?

Cursul ofera principii si tehnici actuale prin intermediul carora participantii pot obtine rezultate la nivel strategic in organizatiile si echipele cu care colaboreaza. Calitatile usor de dobandit pentru a exercita cu influenta rolul de partener de business vor fi discutate si exersate luand in considerare cazurile care se intalnesc cel mai frecvent in lucrul cu clientii interni. 

De ce este cursul?

Este nevoie sa transmitem cu autenticitate importanta subiectele de resurse umane pentru echipele clientilor interni. De asemenea, cel mai des trebuie sa comunicam la nivelul liderilor din organizatie si sa navigam situatii complexe sau chiar conflictuale. Cum ne pastram intergritatea profesionala, cum gasim argumentele la care rezoneaza fiecare tip de afacere si cum demonstram utilitatea subiectelor de pe agenda HR - acestea sunt intrebari ale caror raspunsuri le veti afla in acest program.

Principalele beneficii

Participantii vor lucra pentru a-si desavarsi asertivitatea, increderea in colaboratorii interni si externi dar vor exersa si cladirea unor relatii sustenabile cu managerii si liderii pentru a putea livra rezultate concrete si a urmari strategia afacerii pe termen lung.

Audienta

HR Business Partner, HR Generalist, HR Lead, HR Assistant si responsabili de proiecte HR din ariile employee engagement, total compensation, employer branding.

 

Cerere curs inhouse