[email protected] 0770 414 202

Rezerva locurile pe care le doresti!

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

O componenta importanta a cresterii eficientei si a potentialului de profit in organizatii este procesul de negociere cu furnizorii.

Acest program intensiv, de 2 zile, isi propune sa ofere informatii substantiale cu privire la modalitatile cele mai eficiente de abordare a furnizorilor interni si externi, pentru surmontarea unor posibile situatii de conflict si obtinerea unor beneficii maxime in procesul de negociere.

Pe baza simularilor, roleplay-ului si studiilor de caz, cursul antreneaza participantii in practica tacticilor si strategiilor de negociere, astfel incat, la final, sa detina abilitatile de a intra la masa de negociere cu incredere si a finaliza tranzactia cu succes.

Ziua 1

  • Principiile negocierii
  • Calitatile unui bun negociator 
  • Prezentarea etapelor negocierilor 
  • Pregatirea si planificarea negocierii

Ziua a 2-a

  • Cost total al proprietatii (TCO)
  • Segmentarea achizitiei in conformitate cu Matricea de cumparari
  • Negocierea pe categorii
  • Stiluri de negociere
  • 5 pasi ai procesului de negociere de succes
  • Tehnici de incheiere a negocierii

Cui se adresează

Acest modul, desfasurat pe parcursul a 2 zile, se adreseaza managerilor, specialistilor din departamentele de achizitii, logistica, celor interesati sa negocieze contracte cat mai avantajoase cu furnizorii, inclusiv pentru achizitii personale. Pe baza simularilor, roleplayului si a studiilor de caz, workshop-ul vizeaza practica tacticilor si strategiilor de negociere, astfel incat, la final, participantii sa detina abilitatile de a intra la masa de negociere cu incredere si a finaliza tranzactia cu succes.

Ce câștig dacă urmez acest curs:

Imbunatatirea aptitudinilor de negociere atat in situatii competitive cat si de colaborare.
O mai buna constientizare a aspectelor ce caracterizeaza procesul negocierii – de la planificare la finalizarea tranzactiei.
Familiarizarea conceptelor si principiilor specifice, care vor duce la cresterea eficientei si eficacitatii unei negocieri in achizitii.
Analiza critica a propriului stil de negociere si a impactului pe care acest stil il are asupra altora. Analiza stilului de negociere al partenerului tau.

Ce contine

Exercitii de negociere. In timpul fiecarei sesiuni, participantii, vor avea oportunitatea de a negocia cu unul sau mai multi colegi.
Analiza acestor exercitii in clasa. Dupa fiecare negociere, se vor analiza rezultatele si se vor discuta principalele aspecte ale negocierilor desfasurate.

Perioada de desfasurare: 2 zile consecutive, orele 9:00 - 15.30.
Investitie: 375 Euro (exclusiv TVA).


Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Formular rezervare curs

Arie geografica

Bucuresti

Nivel curs

Intermediar
Avansat

Durata

2 zile

Pret (fara TVA)

375,00 €

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Scroll to Top
// //