Mergi la conţinutul principal

Lean Six Sigma Black Belt - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Project Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Avansat
Certificari
LSSIAP; IASSC
Data si locatie
Cere program personalizat:

Cursul se va desfasura pe 6 - 13 iulie 2020 iar recapitularea generala si examenul online LSSIAP sau ILSSI pe data de 13 iulie.

Deschidere: 6 iulie 2020, ora 9.30
Zilnic, in doua intervale orare, dupa cum urmeaza:

Prima sesiune a zilei: 09:30-11:30/

A doua sesiune a zilei: 14:30-17:30 

Pret 1000 EUR cu certificare LSSIAP sau ILSSI inclusa

 

Lean Six Sigma - Programe de Certificare Internaţională inclusă (LSSIAP- USA sau ILSSI – Cambridge UK)

Lean şi Six Sigma sunt două dintre cele mai valoroase strategii de management, care, atunci când sunt utilizate împreună duc la obţinerea unor procese stabile, capabile să livreze produse de calitate, într-un timp cât mai scurt şi la un preţ scăzut. În timp ce Lean se concentrează pe eliminarea pierderilor din proces şi reducerea, astfel, a timpului de realizare a produsului/ serviciului livrat, Six Sigma se concentrează pe eliminarea defectelor şi reducerea variaţiei din proces.

 

Cursurile urmate de examen de certificare pentru Lean Six Sigma Black Belt acoperă o parte dintre domeniile de cunoștință ale cursurilor  Lean Six Sigma Green Belt; dar necesită un nivel superior de calificare și înțelegere. Six Sigma Black Belt sunt lideri ai echipelor Lean Six Sigma, responsabili pentru implementarea proiectelor de îmbunătățire a proceselor în cadrul companiilor cu scopul de a crește nivelul de satisfacție al clienților și productivitatea afacerii.

La finalul cursului și a examenului de certificare  Lean Six Sigma Black Belt, participanții vor putea aplica principiile Lean Six Sigma oricărei situații de business, vor putea să ofere training, îndrumare și analiză la nivel organizațional, dar și consiliere privind alte oportunități de îmbunătățire.

În urma participării la acest program veţi fi în masură să:

  • Înţelegeţi în profunzime tehnicile necesare pentru managementul proiectelor
  • Identificaţi şi sa rezolvaţi problemele de business pentru îmbunătăţirea proceselor
  • Dezvoltaţi capacităţi organizaţionale de îmbunătăţire continuă
  • Îmbunătăţiţi radical întregul flux financiar (order to cash)
  • Să obţineţi costuri mai mici pentru companie

Cine poate participa la curs și examen de certificare Lean Six Sigma Black Belt:  Specialiști care vor conduce proiecte de îmbunătățire a proceselor, coach/ mentori și coordonatori de echipe de îmbunătățire de proces.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.
  • IASSC: Examenul de certificare constă în 150 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate de 3 ani.
Data si locatie
Cere program personalizat: