fbpx Lean Six Sigma Green Belt [Online] - Certificare Internaţională | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Lean Six Sigma Green Belt [Online] - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Eficienta Productivitate
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
LSSIAP; IASSC: Certified Green Belt
Data si locatie
Cere program personalizat:

Lean şi Six Sigma sunt două dintre cele mai valoroase strategii de management, care, atunci când sunt utilizate împreună duc la obţinerea unor procese stabile, capabile să livreze produse de calitate, într-un timp cât mai scurt şi la un preţ scăzut. În timp ce Lean se concentrează pe eliminarea pierderilor din proces şi reducerea, astfel, a timpului de realizare a produsului/ serviciului livrat, Six Sigma se concentrează pe eliminarea defectelor şi reducerea variaţiei din proces.

Trainingul Lean Six Sigma Green Belt oferă o înțelegere mai profundă a instrumentelor și tehnicilor Lean Six Sigma prin detalierea metodologiei DMAIC (Definire, Măsurare, Analiză, Îmbunătățire, Control).

Va oferim un curs interactiv de 5 zile cu examen de certificare, pentru a vă familiariza cu instrumentele și tehnicile de gestionare și implementare cu succes a proiectelor Lean Six Sigma în cadrul organizației, folosind metodologia DMAIC. Principalul obiectiv al unui Green Belt este acela de a identifica și de a rezolva problemele de business prin îmbunătățirea continuă a preceselor actuale; reducerea costurilor de operare, creșterea satisfacției clienților și reducerea defectelor.

Cursul urmat de certificare pentru Lean Six Sigma Green Belt este ideal pentru oricine doreste sa faca un pas inainte in cariera,  deoarece instrumentele Lean Six Sigma sunt aplicabile in orice industrie, inclusiv finante, vanzari si marketing, design de software, petrol si gaze sau oricare alt tip de industrie.

În urma participării la.acest program veţi fi în masură să:

  • Cunoaşteţi tehnicile necesare pentru managementul proiectelor de îmbunătăţire aplicând metodologia lean six sigma
  • Creşteţi productivitatea
  • Îmbunătăţiţi radical întregul flux financiar (order to cash);
  • Obţineţi costuri mai mici pentru companie;
  • Obţineţi produse/ servicii mai bune

Cine poate participa la curs și examen de certificare Lean Six Sigma Green Belt: Persoane individuale, manageri mid level, persoane deja implicate în inițiative de îmbunătățire din cadrul departamentului propriu.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 50 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.
  • IASSC: Examenul de certificare constă în 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate de 3 ani.

Sesiuni  Lean Six Sigma Green Belt desfasurate online, live, cu certificare internationala  (LSSIAP, ILSSI, IASSC, la alegere) live, online, de 5 zile plus o zi recapitulare generală și examen de certificare internationala:

Perioade de desfasurare :

20 -24.03.2023 curs, 27.03.2023 recapitulare generala

15 -19.05.2023 curs, 22.05.2023 recapitulare generala

09 -13.10.2023 curs, 16.10.2023 recapitulare generala

20 -24.11.2023 curs, 27.11.2023 recapitulare generala

 

 

Data si locatie
Cere program personalizat: