Mergi la conţinutul principal

Lean Six Sigma Green Belt [Online] - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Eficienta Productivitate
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
LSSIAP; IASSC: Certified Green Belt
Data si locatie
-
Lean Six Sigma Green Belt
Cluj Napoca
800 EUR


-
Lean Six Sigma Green Belt
Iasi
800 EUR


Cursul se va desfasura pe 13 - 20 iulie 2020 iar recapitularea generala si examenul online LSSIAP sau ILSSI pe data de 20 iulie.

Deschidere: 13 iulie 2020, ora 9.30
Zilnic, 4 ore/ zi, impartite in doua intervale orare, dupa cum urmeaza:

Prima sesiune a zilei: 09:30-11:30/

A doua sesiune a zilei: 14:30-17:30 

Pret 600 EUR cu certificare LSSIAP sau ILSSI inclusa

 

Lean Six Sigma - Programe de Certificare Internaţională inclusă (LSSIAP– USA sau ILSSI – Cambridge, UK)

Lean şi Six Sigma sunt două dintre cele mai valoroase strategii de management, care, atunci când sunt utilizate împreună duc la obţinerea unor procese stabile, capabile să livreze produse de calitate, într-un timp cât mai scurt şi la un preţ scăzut. În timp ce Lean se concentrează pe eliminarea pierderilor din proces şi reducerea, astfel, a timpului de realizare a produsului/ serviciului livrat, Six Sigma se concentrează pe eliminarea defectelor şi reducerea variaţiei din proces.

 

Trainingul Lean Six Sigma Green Belt oferă o înțelegere mai profundă a instrumentelor și tehnicilor Lean Six Sigma prin detalierea metodologiei DMAIC (Definire, Măsurare, Analiză, Îmbunătățire, Control).

Va oferim un curs interactiv de 5 zile cu examen de certificare, pentru a vă familiariza cu instrumentele și tehnicile de gestionare și implementare cu succes a proiectelor Lean Six Sigma în cadrul organizației, folosind metodologia DMAIC. Principalul obiectiv al unui Green Belt este acela de a identifica și de a rezolva problemele de business prin îmbunătățirea continuă a preceselor actuale; reducerea costurilor de operare, creșterea satisfacției clienților și reducerea defectelor.

În urma participării la acest program veţi fi în masură să:

  • Cunoaşteţi tehnicile necesare pentru managementul proiectelor de îmbunătăţire aplicând metodologia lean six sigma
  • Creşteţi productivitatea
  • Îmbunătăţiţi radical întregul flux financiar (order to cash);
  • Obţineţi costuri mai mici pentru companie;
  • Obţineţi produse/ servicii mai bune

Cine poate participa la curs și examen de certificare Lean Six Sigma Green Belt: Persoane individuale, manageri mid level, persoane deja implicate în inițiative de îmbunătățire din cadrul departamentului propriu.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 50 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.
  • IASSC: Examenul de certificare constă în 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate de 3 ani.
Data si locatie
-
Lean Six Sigma Green Belt
Cluj Napoca
800 EUR


-
Lean Six Sigma Green Belt
Iasi
800 EUR