fbpx Lean Six Sigma Master Black Belt - Certificare Internaţională | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Lean Six Sigma Master Black Belt - Certificare Internaţională

Categorie
Business & Management
Project Management
Tip eveniment
Curs Open/Deschis
E-Learning / Curs Online
Nivel
Avansat
Certificari
LSSIAP
Data si locatie
Cere program personalizat:

Lean şi Six Sigma sunt două dintre cele mai valoroase strategii de management, care, atunci când sunt utilizate împreună duc la obţinerea unor procese stabile, capabile să livreze produse de calitate, într-un timp cât mai scurt şi la un preţ scăzut. În timp ce Lean se concentrează pe eliminarea pierderilor din proces şi reducerea, astfel, a timpului de realizare a produsului/ serviciului livrat, Six Sigma se concentrează pe eliminarea defectelor şi reducerea variaţiei din proces.

Certificarea Master Black Belt este un semn al excelenței în carieră. Un Master Black Belt are abilitatea de a preda, de a oferi training și coaching pentru ceilalți specialiști Lean Six Sigma în metodologiile, instrumentele și aplicarea acestora în cadrul organizației.  De asemenea, Master Black Belt ajută senior management-ul să identifice calea optimă de aplicare a proiectelor de îmbunătățire astfel încât să atingă obiectivele strategice ale organizației. Master Black Belt are bune abilități interpersonale, dar și îndemânarea de a aplica Metodologia Lean Six Sigma în cadrul oricărui proces de business.

Va oferim un curs interactiv de 5 zile cu scopul de a familiariza participantii cu toate instrumentele necesare derularii unui proiect de imbunatatire la cel mai inalt nivel. Până la sfârșitul acestui curs, paticipantii vor dobândii abilitățile de a conduce, de a oferi training și coaching celorlalți specialiști Lean Six Sigma, precum și echipei de senior leadership a organizației lor.

În urma participării la acest program veţi fi în masură să:

  • Conduceţi cu succes proiecte complexe de îmbunătăţire
  • Vă specializaţi în managementul schimbării în cadrul proiectelor de îmbunătăţire
  • Aplicaţi tehnici avansate de leadership pentru conducerea şi motivarea echipelor de proiect
  • Asiguraţi coaching pentru Green si Black Belt

Cine poate participa la curs și examen de certificare Lean Six Sigma Master Black Belt: Certificați Six Sigma Black Belt, candidați “high potențial” care au demonstrat capacități de conducere, care au implementat și au obținut rezultate din proiecte Lean Six Sigma de îmbunătățire a proceselor. Un Master Black Belt va conduce proiecte de îmbunătățire la nivelul întregii companii, va conduce echipe de Yellow, Green și Black Belt.

Informații despre certificare:

  • LSSIAP: Examenul de certificare constă în 100 de întrebări cu răspunsuri multiple. Punctajul minim pentru promovarea examenului este de 70%. Certificatul emis are termen de valabilitate nelimitat.
  • Sesiuni sunt  desfasurate online, live, cu certificare internationala  (LSSIAP, ILSSI, la alegere).

Periaoda de desfasurare:

06 - 10.11.2023 curs,  13.11.2023  recapitulare generala si examen

Cursul se desfasoara in limba engleza.

Data si locatie
Cere program personalizat: