fbpx Managing Virtual Teams, Colorful Cultures | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Managing Virtual Teams, Colorful Cultures

Trainer
Categorie
Business & Management
Comunicare
Tip eveniment
Webinar
Curs Open/Deschis
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

În urmă cu câțiva ani, unele companii și-au început treptat transformarea digitală cu tehnologie bazată pe cloud și sisteme agile. Prin urmare, putem spune cu siguranță că conceptul de echipe la distanță există de ceva vreme, în special în ceea ce privește organizațiile care lucrează în sectorul informațional.


Și-a asumat un rol din ce în ce mai important odată cu sosirea aplicațiilor, instrumentelor, ecosistemelor de lucru digitale, iar în fruntea clasamentului se află pandemia si perioada post-pandemica. Companiile explorează acum opțiuni de închidere a birourilor lor sau regandire a programului.


Este important să înțelegem că, în timp ce munca de la distanță vine cu diverse avantaje pentru echipa dvs., există mai multe probleme cu care se vor confrunta membrii echipei individuale. Acest lucru le poate afecta productivitatea, sănătatea mintală sau capacitatea tehnică, toate ducând la o productivitate mai scăzută în cadrul echipei. Prin urmare, ca manageri pentru a identifica aceste probleme și a le rezolva are nevoie de multă inteligență și competență.

Am enumerat câteva dintre problemele pe care managerii virtuali trebuie să le depășească în viața lor de zi cu zi de afaceri: Tech Fatigue, Meeting fatique, burnout, izolare si singuratate, fusuri orare divergente, etc iata dar noile provocari ale managerilor.
În calitate de manager de echipă virtuală globală, este posibil să aveți nevoie de niveluri ridicate de capacități tehno-socio-emoționale și ar trebui să puteți gestiona echipa de membri multi-culturali, multi-lingo, multi-geografii și multi-fus orar.

Cum se face în mod eficient? Ei bine, acesta este subiectul cursului.


Ce veți obține:
- Provocari in managing virtual teams
- Principiile conducerii echipelor distribuite
- Competente de e-leadership
- Balanta intre Construire de relatii si rol
- Forme variate de support
- Dimensiuni psihometrice ale diferentelor culturale

 

Concept didactic:
Acest curs va fi organizat sub forma unei sesiuni de workshop, în care participanții vor lucra cu
provocările si activitatile practice indicate de formator. De asemenea, se vor folosi numeroase jocuri de
rol, filme de training, prezentări, activități de grup.


Durată: 1 zi de formare,

Data: 1 noiembrie 2023 - Online

Data si locatie
Cere program personalizat: